Du læser nu
Outfit // Pink & Fluffy

Outfit // Pink & Fluffy

Outfit // Pink & Fluffy

Jeg tror lige, at det blev sommer. Sådan. Overnight. Og hvilken bedre timing end på en lang weekend og en ledig fredag? Jeg tog Tine under armen, spiste brunch på Pixie og fik selskab af Emily og Penny-pletnæse. Vi trillede rundt i solen, gik forbi Oluf’s og spiste pittoreske ispinde, sad på en bænk i solen og lod sol og fridag skylle ind over os. Ah. Helt igennem herligt. Og endnu mere herligt at vide, at der stadig er hele 2 fridage tilbage. Og at solen vil blive ved med at skinne:) Mine nye ASOS-jeans nåede iøvrigt at komme torsdag, så dem lever jeg i pt. De er altså gode!

Outfit // Pink & Fluffy

Outfit // Pink & Fluffy

Outfit // Pink & Fluffy

Outfit // Pink & Fluffy

Outfit // Pink & Fluffy

 

INDLÆGGET INDEHOLDER ADLINKS
 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top