Du læser nu
New in // Nude strappy sandals

New in // Nude strappy sandals

New in // Nude strappy sandals

New in // Nude strappy sandalsI weekenden trippede jeg rundt i dem her – “er det virkelig så svært?”, sagde Skjorten, da jeg på vej over nogle brosten, insisterede på, at han gav mig en arm.. og satte farten ned… Han nåede heldigvis at stoppe sig selv, inden han sagde noget virkelig dumt – muligvis hjulpet på vej at mit hårde blik, hvis betydning kun kunne have været tydeligere om jeg havde haft et neonskilt i panden med ordlyden “REALLY???”. Når det er sagt, så går man faktisk helt helt ok i dem – de sidder overraskende godt fast på foden og hælhøjden er til at arbejde med. Det var dem fra Mango jeg viste frem på en collage i sidste uge – find dem online HER.

New in // Nude strappy sandals

INDLÆGGET INDEHOLDER AD-LINKS
 Kommentarer (7)
 • Pæneste sko nogensinde !
  Hvis man nu ikke er vant til at begå sig i stiletter, er det så åndssvags at klikke dem hjem?
  Og hvordan er de egentlig i størrelsen? Tak for sommerben !

 • Haha, heldigvis kan min godt lide, når jeg har høøøøje hæle på, så det ville han aldrig sige 🙂

 • Det er jo fint nok på et jævnt underlag, men altså – så snart man skal ud på brosten og what not, så magter jeg det bare ikke.

 • Fnis fnis – kender situationen alt for godt.
  Kan man bede om et helt outfit billede – er nysgerrig på hvilket sæt tøj du har valgt at parre stiletterne med 🙂

 • “Så må du jo lade være med at tage sådan nogle høje hæle på”, ville min kæreste have sagt – uden at overveje, at jeg måske gerne ville de sko på, og at det er HAM, der går for hurtigt! …. fnys!

 • Hihi, sådan er det også ALTID når jeg har høje hæle på i selskab med min kæreste: Tempoet skal sættes ned, og jeg har brug for en arm 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top