Du læser nu
Outfit // Bare bonderomantiske skuldre

Outfit // Bare bonderomantiske skuldre

Outfit // Bare bonderomantiske skuldre

Espadriller – similar here // jeans – ASOS // top – similar here, here and here // sunnies – H&M (sold out) // bag – Balenciaga

I weekenden nød jeg årets hidtid varmeste dag i det her outfit. Spiste frokost i solen med Pix&Nix, fik en milkshake hos ParadIS og slentrede rundt på Østerbro med bare skuldre og plettede fødder. Ude på Kajen blæste det lidt mere, og min flowy top fik kamp til stregen af hårde vindstød. Den er iøvrigt købt i Italien, da vi var på ferie ved Amalfi sidste sommer, og jeg er lykkelig (!) over, at det er blevet legitimt, at iføre sig den slags parret med andet end flipflops og feriedage:) Desværre betyder det, at den ikke lige er til at opstøve herhjemme (den blev købt i en lille lokal biks for 12?), men istedet har jeg fundet et par alternativer, som ikke er helt ved siden af:)

Outfit // Bare bonderomantiske skuldre

Outfit // Bare bonderomantiske skuldre

 Outfit // Bare bonderomantiske skuldre

Outfit // Bare bonderomantiske skuldre

INDLÆGGET INDEHOLDER AD-LINKS
 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top