Du læser nu
Fotoglimt // Veninde-tid

Fotoglimt // Veninde-tid

Fotoglimt // Veninde-tid

Fotoglimt // Veninde-tid

Fotoglimt // Veninde-tid

Fotoglimt // Veninde-tid

Fotoglimt // Veninde-tid

Fotoglimt // Veninde-tid

Små fotoglimt fra noget, der kan have været verdens hyggeligste Store Bededag… Vi spiste is (den var ordentlig god, var den), slentrede rundt og grinede… Kløede Penny bag ørene og fik vendt verdenssituationer og en masse andet. Jeg elsker det øverste billede af de to grinebiddere, som gør mig varm helt ned i maven:) Iøvrigt har jeg tidligere snakket om det der med, at jeg godt kan forstå, at hele det her blogcirkus nok godt kan virke lidt indspist – og som at alle kender alle. Og jo, det er nok rigtigt, at det er en lidt indspist klub, men jeg plejer at sammenligne os med et håndboldhold – det er overordenligt svært ikke at blive veninder med folk, som man både deler hobby med (og endda en ret omsiggribende hobby) og som man iøvrigt havner i lokale med adskillige gange om ugen. Og så lige rejser lidt med. Og den slags. Men i modsætning til hvad man måske kunne tro, så snakker vi meget lidt om blogs, når vi ses sådan off-duty – tilgengæld snakker vi meget om tasker, sko, jobs, kærester, boligdrømme og alt det man nu ellers snakker med sine veninder om:)

Fotoglimt // Veninde-tid

 Kommentarer (9)
  • Jeg føler mig bestemt ikke uretfærdigt behandlet, jeg er blevet anbefalet flere gange, men af andre små blogs. Jeg støder bare aldrig på store bloggere, der anbefaler små blogs, og det synes jeg såmænd bare er synd.

  • 1. Det synes jeg ikke er fair at skyde ‘de store bloggere’ i skoene, for jeg ser masser af links derude.

    2. Jeg fornemmer du føler dig lidt ‘uretfærdigt’ behandlet, og kan kun give ét råd: “Content is King” – skab noget nævneværdigt content og så skal links nok komme:) Ingen bloggere (ligegyldig størrelse) har nogensinde fået noget forærende, men har arbejdet hårdt for at være dér de nu engang er – man skal aldrig blogge for at blive ‘kendt’, men fordi man brænder for at skabe læsværdigt og inspirerende indhold 🙂

    Held og lykke med projektet 🙂

  • Hvor ser det hyggeligt ud! Det er virkelig også et humørfyldt billede, det første. Lige til selv at blive i godt humør af – hvis man altså ikke allerede var i godt humør på grund af vejret.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top