Du læser nu
Outfit // Nude heels til datenight

Outfit // Nude heels til datenight

Outfit // Nude heels til datenight

I lørdags var der dømt datenight – oksemørbrad på Sokkelund (flankeret af byens bedste fritter.. jeg mener det.. det MÅ være dem, der er de bedste) og ‘Grand Hotel Budapest’ på kysserækkerne i Empire… Den skulle I iøvrigt skynde jer at se – den er virkelig god og virkelig sjov. Og lidt skør på den der Wes Anderson-agtige måde:) Nå, men i anledning af datenight var jeg altså trukket i mine nye sko fra Mango, som jeg viste frem igår, korte nederdel fra H&M (gammel sag efterhånden) og en sweatshirt af samme fabkrikat – trenchcoaten kender I også og tasken har I også se en masse gange før:)

Outfit // Nude heels til datenight

Outfit // Nude heels til datenight

Outfit // Nude heels til datenight

 Kommentarer (5)
  • Ej, det skal du ikke være! Mine ben minder meget om dine (i det hele taget har vi meget samme kropsform), og jeg er selv altid lidt utryg ved at vise dem frem – men så bliver jeg så glad, når jeg ser dine sommeroutfits, for du worker de korte nederdele og shorts så godt! Så bliver jeg selv lidt fortrøstningsfuld og får modet til at flashe stængerne 🙂

  • Velbekomme og mange tak – tasken er faktisk bare en gaaaammel clutch fra Zara, som jeg har sat kæden fra min Everie-taske i 🙂

  • Åh, og du er så pisse sød. Synes altid det er lidt angst at flashe ben, så det var en ekstra rar kommentar 🙂

  • Tak for outfit billederne – jeg var en af dem der efterspurgte et helt outfit billede med de fine fine stiletter, så tak for at du laver et indlæg med det 🙂
    Super fint med nederdel til, og farverne matcher rigtig godt med den lyse trenchcoat og de lyse stiletter. Og en super lækker taske by the way 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top