Du læser nu
Outfit // Navy sæt fra Vila

Outfit // Navy sæt fra Vila

Outfit // Navy sæt fra Vila

Outfit // Navy sæt fra Vila

Outfit // Navy sæt fra Vila

Outfit // Navy sæt fra Vila

I torsdags trippede jeg rundt i varmen i mit suit fra Vila. Jeg har en thing for sæt og lige det her sæt fra Vila er jeg blevet så glad for, at jeg også har klikket det hjem i helt hvid. Lidt nørdet – men altså; “if works, get it in multiple colors”. Det navy har jeg fundet i fysisk butik og det hvide har jeg klikket hjem. Nederdelen fandt jeg hos Bahne og toppen hos ASOS – det er meget normalt i størrelsen synes jeg (jeg har både over og underdel i L, for those wondering). Jeg havde egentlig en aftale med mig selv (og en meget dyr taske… I’ll get back to that) om, at jeg ikke skulle shoppe så meget i Maj. Og det er virkelig som om, at hele retail-verdenen so følge heraf, har spyttet musthaves ud i hovedet på mig i en lind strøm, og skabe og skuffer bugner. Jeg må vist snart have ryddet lidt ud og har meldt mig til et loppemarked i juni måned, for at få luget lidt ud:)

—–ooo—–

 

Ugh.. I’ve been meaning to getting back to adding a few words in English to my posts, buuuut… well… yeah, I have no good excuse. I bought this two-piece set a few weeks back – I found it irl, but it also exists in all white and I found that (… and bought that, haha) online. The skirt is available HERE and the top HERE. I’m such a sucker for sets these days

Outfit // Navy sæt fra Vila

 

INDLÆGGET INDEHOLDER AD-LINKS
 Kommentarer (14)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top