Du læser nu
Opskrift // Cherry mojito popsicles

Opskrift // Cherry mojito popsicles

Opskrift // Cherry mojito popsicles

Mhmmm… Vaskeægte weekend-projekt; Cherry Mojito Popsicles… Eller Kirsebær-mojito ispinde. Nom. En iskold, læskende cocktail i varmen – jeg går lidt i cirker om de cherry mojitos (men de er jo også latterligt gode!), og da varmen trykkede fik jeg den geniale (nuvel… når nu jeg selv skal sige det) idé at lave dem til ispinde. Ikke spor svært – da først jeg havde fået opstøvet nogle gammeldags ispinde-forme hos en barnagtig og velekviperet ven (høhø). Jeg drømmer om at lave alle cocktails til ispinde nu – og servere dem på altanen til glade venner i varme sommernætter. Hvis jeg skal være helt ærlig, så lavede jeg dem lidt på slump (hvilket jo er ret utjekket når man ved, man har tænkt sig at skrive et indlæg om dem.. forudsat at de ikke var katastrofalt klamme – wasn’t the case. Really wasn’t. Haps nom.), men jeg har givet opskriften et skud nedenfor.

Opskrift // Cherry Mojito Popsicles (6 stk)

  • 3dl sukkerlage (bring lige dele rørsukker og vand i kog og lad det stå og koge i 10-15 minutter)
  • Saft fra 6 lime
  • 5cl Cherry Heering
  • 5cl Rom
  • Finhakket mynte

Bland alle ingredienserne, smag efter at jeg ikke har fejlet totalt med opskriften, kom dem på forme og frys i 5-6 timer eller endnu bedre – overnight. 

—–ooo—–

It’s been super hot and sunny in Copenhagen this weekend, so I got the idea to turn the Cherry Mojitos we made a few weekends back into cherry mojito popsicles – they’re sooo good! I’m too lazy to list the recipe in English, but if there’s any non-Danish speakers out there, just drop me a line in a comment and I’ll make sure to add it asap 🙂 

Opskrift // Cherry mojito popsicles

Opskrift // Cherry mojito popsicles

Opskrift // Cherry mojito popsiclesOpskrift // Cherry mojito popsicles

 
 Kommentarer (2)
  • Åh, hvem der bare havde plads i fryseren! Vores er alt for lille og fyldt til at der ville kunne stå sådan en ispindeform oprejst. Og selvom isene lyder lækre, så tror jeg ikke det ville være så lækkert med en fryser fyldt med isvand, haha. Når jeg bliver voksen vil jeg sgu have en kummefryser og lave mega mange is selv!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top