Du læser nu
Inspiration // De perfekte coatede jeans

Inspiration // De perfekte coatede jeans

acie-blog-outfit-gina-tricot-collage.jpg

Jeg var til pressedag hos Gina Tricot i sidste uge, og halløj, der kommer mange pæne ting til efteråret. Herunder noget lyserødt og dunet, som jeg 100% skal have poterne i, når vi når dertil. Meeen – når det er sagt, så vil jeg vente med at vise frem, til det ikke er herligt sommervejr, og istedet dele lidt af det der faktisk er i butik lige nu. Hvilket er adskillige herlige ting – jeg har været ret off coatede jeans i flere år nu, men så var det, at jeg så dem her. Og jeg kan lide ankelkigget og jeg kan lide lynlåsene. Sammen med en lyseblå skjorte (alle ved, man ikke kan få for mange lyseblå skjorter) og den der overdrevet pæne halskæde med perlerne, som det desværre ikke er lykkedes mig at finde i butik på trods af ihærdig jagt (er der mon nogen af jer, der har set den??). Tasken fra Mansur Gavriel er mega monster pæn, enkel og klassisk – jeg takker Stylistas chefredaktør Camille for at have affødt dét crush og de der lyserøde skaters… øh.. ahem.. ja.. dem kommer vi tilbage til;)

—–ooo—–

I went to a press event for Gina Tricot last week – they were showing some of the cool things that’ll land in stores this fall… I especially fell for a light pink down jacket, but consindering the current temperatures and nice weather, I thought I’d much rather show some of the stuff that’s in stores right now, and save the downey things for a rainy day (pun intended). I love these coated jeans and the pearl necklace – ugh… So super tempted. 

 

Inspiration // De perfekte coatede jeans

 

 Kommentarer (9)
 • Hej Acie
  Tak for svar – du har nok egentlig ret, tror jeg dribler forbi i weekenden :)) P.S. Eller måske jeg skulle satse på de fine lyserøde fra Notabene ??

 • Hej Acie
  Jeg har lige købt en tilsvarende halskæde på Trendsales.
  75 penge og det er incl fragt.
  WIN!
  (Bare lige et tip 🙂 )

 • Hej Lykke:)

  Jeg kan ikke helt afkode om du spørger til alder eller størrelse, men synes egentlig at Gina Tricot har masser af ting til kvinder, som ikke længere er i starten af 20erne (det her outfit fx), og masser af ting i størrelser, der også passer kvinder med bagdel, så jeg synes du skulle prøve at kigge forbi – jeg er næsten sikker på, at du finder noget:)

 • Hej Acie. Er simpelthen nødt til at spørge dig; er Gina Tricot ikke kun et mærke for ‘små’ kvinder ? Hvis man er en voksen pige som jeg selv, og har lidt numse- ja, det syntes jeg ikke lige passer med dette mærke ??? ( Apropos de bukser du viser i dette indlæg ) Eller leder jeg forkert ?

 • Åh elsker den model af jeans! Og glæder mig til at se kollektionen til efteråret 😀

 • Ihh, spændende med hvad Gina Tricot kommer med til efteråret.. men det lyder lækkert med dunet og lyserød. De to ting kombineret giver sådan en lækker smooshie feeling af varme og sødme 🙂
  Mht. halskæden med perle, så så jeg en ligende i HM. Den halskæde var bare længere, men ellers lignede den Gina Tricot’s på en prik.
  God aften,
  Kh Chrstina

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top