Du læser nu
New in // Notabene Pastel Pony Skaters

New in // Notabene Pastel Pony Skaters

New in // Notabene Pastel Pony Skaters

New in // Notabene Pastel Pony Skaters

Hehe.. som jeg nævnte igår, ville jeg vende tilbage til det der med de lyserøde slipons fra Notabene. De sidder nemlig allerede på mine fødder. De er fra Notabene og de er nice. Jeg brugte det meste af weekenden på at trille rundt i dem, og det er svært ikke at blive glad i låget af at have lyserøde fødder. Uden at lyde utaknemlig over det fantastiske weekend-vejr, glæder jeg mig især til at parre dem med sorte jeans med ankelkig. Yes please! I kan finde dem på Notabenes webshop lige HER.

—–ooo—–

I’ve gotten myself a pair of pastel pony hair slipons – they’re pretty sweeeet and super comfy.. Nothing beats walking around with pink feet, haha. They’re from Danish brand Notabene and you can find them online HERE.

New in // Notabene Pastel Pony Skaters

 

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top