Du læser nu
Outfit // Sort i sort

Outfit // Sort i sort

Hehe.. En lille glad weekend-agurk dansede rundt i lyserøde sko i weekenden. Som I jo ved;) Idag fejrer jeg lille-fredag på en onsdag (fedt fedt fedt!) og ser frem til 4 dages mini-ferie. Den skal bruges på fødselsdagsfejring, maling af lejlighed, løbeture og på at finde nogle fjordrejer et sted langs kysten med ham jeg bedst kan lide. Faktisk ikke nogen dårlig plan, hvis I spørger mig;) Jeg håber, at I også går en afslappende lang weekend imøde – har I mon nogen spændende planer derude?

—–ooo—–

Hehe.. So I spent last weekend dancing around in my pink shoes. As you already know;) This week’s a short week and we have holidays coming up, and I’m so looking forward to 4 days of mini-vacation… Plans include a birthday celebration, painting an apartment, long runs and a date with my man. Not too bad, if I have to say it myself 😉

 

Outfit // Sort i sort

Outfit // Sort i sort

Outfit // Sort i sort

Outfit // Sort i sort

Outfit // Sort i sort

 

 Kommentarer (3)
  • Nummer 2 billede er virkelig, virkelig fint! Er det egentlig naturlige krøller? God forlænget weekend! Her står den på eksamensskrivning afbrudt af en konfirmation i dag.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top