Du læser nu
Outfit // Striber og jeans

Outfit // Striber og jeans

Outfit // Striber og jeans

Espadrilles – Chanel (similar here) // Jeans – Asos // Sweatshirt – Moss Copenhagen // Blazer – H&M (old)

Weekendbrunch i striber og espadriller. Det var inden det blev varmt for alvor-alvor, og jeg følte mig vældigt maritim i mine sorte jeans, breton-striber og espadriller. Vi spiste iøvrigt brunch på Le Café langs kanalen i Tuborg Havn, og det var både hyggeligt og helt udemærket. Jeg kan ret godt lide området omkring Tuborg Havn og Waterfront, der huser både en Ganni, HAY, Søstrene Grene, H&M, Raw42, Netto, Irma og Tisvilde Bistro. Max undervurderet center, hvis man spørger mig;) Nå – men torsdagen skal bruges på at fejre min far, som fylder år, og jeg ser frem til at gå ombord i min mors lagkage, til leg med Pix og pludren med Nix. All in all, høje forventninger til dagen idag 😉

—-ooo—–

I wore this outfit this past weekend, when I was going out for brunch on Saturday – I was feeling so very maritime with my black skinny jeans, espadrilles and breton stripes, haha… Today I’m headed to my parents place – we’re celebrating my dad’s birthday and I can’t wait for birthday cake, fooling around with my nephew and strolling around with my niece (cutest thing ever.. seriously.).

Outfit // Striber og jeans

 

Outfit // Striber og jeans

 

INDLÆGGET INDEHOLDER AD-LINKS//THIS POST CONTAINS AD-LINKS
 Kommentar (1)
  • De sko <3 Håber virkelig virkelig meget at jeg kan opsnuse dem når jeg rammer NY til september….. Suuuuk 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top