Du læser nu
Shop my closet!

Shop my closet!

Jeg blev så inspireret af jeres begejstrede ord i sidste weekend, da jeg snakkede om loppemarked, at jeg faktisk har gjort noget ved det – Tictailen er fyldt til bristepunktet, og det har mest af alt karakter som et online loppemarkede, så gennemsnitspriserne ligger på 100kr. Jeg har virkelig haft travlt med at rydde op og har også fået skrabet adskillige poser sammen til velgørenhed/tøjcontainere – det føles helt fantastisk godt. Kan godt føle det lidt som om jeg er ved at blive kvalt, når jeg har alt for mange ting liggende. Puha. Men nu er der altså ryddet op – og I kan besøge shoppen HER. 

 Kommentarer (7)
  • Det er helt forståeligt! 🙂 med alle de udenlandsrejser skal du også have tid til at slappe af en gang i mellem.

  • Hej Acie, jeg er meget interesseret i dit IKEA bord – dog vil jeg lige høre om det kan skilles ad? Jeg har nemlig ingen bil:)

  • Kære C. Her er ingen iscenesættelse, men blot en sky mand, der ikke har lyst til at være en del af dette online-eventyr… Det er jo hans ret:) Indtil videre har jeg kun fået at kommentarer om at lidt bemærkninger i ny og næ var hyggeligere end et helt lukket bagland, men hvis det irriterer, vil jeg da skalere ned. Det har kun været et forsøg på at åbne lidt op. Når det er sagt, kam jeg ikke lade være med at tænke om du mon overhovedet hører til her (at du kalder Skjorten for ‘ny’ indikerer at du ikke har hængt med voldsomt længe ihvertfald), men det skal du helt selv tage stilling til. Du skal bare ikke sidde og blive irriteret hver gang du åbner min URL – det er der for mange gode blogs derude til at bruge kræfter på:) KH og god lang weekend

  • Hej Cecilie. Jeg kan sagtens forstå dig, men med fuldtidsjob, blog og liv er det svært for mig at arrangere møder med alle der køber i shoppen, så derfor er jeg blevet ret hård med at sige nej. Kan sagtens forstå hvis du synes det er for fjollet (virkelig sagtens), men jeg kan bare ikke få det til at hænge sammen, hvis jeg først begynder. Sorry!!

  • Okay, her er altså lige en lidt kritisk kommentar. Det er forståeligt nok, at du ikke vil lægge hele fotoalbummer ud af din nye kæreste, men det er også lidt hmmm at læse om “skjorten” hele tiden, når du alligevel er så lukket omkring, hvem han er. Man bliver blot mindet om en iscenesættelse og en afstand.

  • Hej acie! Jeg vil vildt gerne købe sætter fra envii, men synes det er lidt fjollet at betale porto, når jeg næsten kan regne ud, at vi bor under en kilometer fra hinanden (jeg bor lige ved nordhavn station) 🙂 kunne du være interesset i at mødes og handle istedet, så vi kan spare fragt og besvær? 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top