Du læser nu
Bolig // Soveværelset på Kajen

Bolig // Soveværelset på Kajen

Bolig // Soveværelset på Kajen

Bolig // Soveværelset på Kajen

Bolig // Soveværelset på Kajen

Et par glimt fra Kajen – jeg er lidt i soveværelsesmode for tiden. Ændrer detaljer, gør om, rydder ud. Jeg synes lynhurtigt, at der bliver rodet og mit indre forstyrres af ‘clutter’. Men det er vel ligesom med ens stil iøvrigt – man bliver ligesom aldrig rigtgt færdig, men er i konstant udvikling og ændrer mening, stil og retning for et godt ord. Nuvel. Jeg hygger mig jo med det. Ikke destomindre ser der altså sådan her ud for tiden. Et miks af hvid, forskellige gråtoner og mint fra sengetæppet. Jeg ægrede mig for en måned siden over at jeg ikke havde beholdt det grå sengetæppe jeg fik istedet for at bytte til det mint – det var kun kortvarigt, for jeg er egentlig glad for, at der ikke KUN er sort, hvidt og gråt derinde. Helt klinisk behøver der jo ikke være:) Hvad er jeres soveværelses-tanker these days? Kører I også roligt og rent?

—–ooo—–

Just a few pics of my bedroom – I like to keep it super clean and simple, and these days the color palette is a mix of whites, greys and mint. I like that the room is very ‘calm’ and easy on the eye – it really gives me inner peace and it’s my little sanctuary:) What’s your bedroom inspiration these days? 

Bolig // Soveværelset på Kajen

1. Throw from HAY // 2. Pillows from H&M Home // 3. Lamp from Ellos // 4. Boxes from HAY // 5, Dresser from IKEA // 6. Basket from Ellos // 7. Mirror from IKEA

Bolig // Soveværelset på Kajen

 

INDLÆGGET INDEHOLDER AD-LINKS
 Kommentarer (20)
 • Jeg er generelt glad for farver og normalt næsten bange for tomme vægge. I soveværelset er væggene dog holdt næsten fri for billeder og hylder – der skal nemlig bare være roligt og simpelt! Vi har den fineste lysegrønne væg og ellers hvidt og sort. Som bonus er min kæreste og jeg enige om, at vi slet ikke vil have fjernsyn i soveværelset – jeg er privilegeret, I know 😉

 • Det ligner faktisk rigtig meget, sådan som jeg forestiller mig at vores soveværelse skal se ud når vi engang er færdige. Ikke for meget pang og tingel tangel 😉 Vi har dog købt hvide bogkasser, som sengeborde, og så tænker jeg at der skal stå nogle fine æsker i dem. Er det den der sengegavl du snakkede om at lave en DIY på? Overvejer lidt at lave noget lignende, måske med knapper i 🙂
  – Marianne

 • Tusind tak! 🙂 Jeg har det store – det kunne nok godt have været det lille, men vi har planer om at få en lidt bredere seng, så derfor tænkte jeg, at det var dumt at gå ned på sengetæppe!

 • Haha, du er sød! 🙂 Gulvet er jeg faktisk selv max træt af – jeg drømmer og lyse gulve og forestiller mig, at mine 80kvm vil føles mindst dobbelt så store, når gulvet ikke er så mørkt:) Skabet er indbygget, men sengebordene er fra Kartell og sengegavlen har jeg gjort selv 🙂

 • Haha, ja det tror jeg også vi har 😉 Og de er bare så praktiske – både IKEA Malm-kommoderne, men egentlig også Kartell; jeg kan godt lide, at jeg kan gemme mit rod væk i sengebordet:)

 • Såååå fint et soveværelse! – Kunne godt tænke mig at høre hvilken str. sengetæppe du har?

 • Ih så fine fine billeder søde A! Jeg kan godt forstår du alligevel var glad for at du beholdte det mint farvede. Elsker mit mere og mere for hver dag. Vi havde også 3x IKEA kommoden i Danmark, og det fungerede super godt. Måtte desværre sælge dem da vi flyttede til UK, men tror de skal købes igen. Og så har min far også lige bragt mit Kartell sengebord over. Noget siger mig endnu en gang vi har samme stil, haha 🙂 Tak for god inspo! og god søndag

 • Åh – babyindflytning! Hvor stort – mange gange tillykke!! Og det lyder pænt og som et godt mix mellem babyvenligt og rart!

 • I hear ya! Føler mig stadig heller ikke i mål hvad angår lamperne – men disse var billige og sjove at lave (hvilket også har værdi, haha), så de må gøre det for nu…. Og jeg så den lille dame på insta tidligere – hun ser ud til at nyde soveværelset, præcis som det er 🙂 😉

 • Jeg er også i soveværelsesmode fortiden. Blandt andet ihvertfald. Der flytter en baby ind om få uger og det har fået mig til at gå lidt agurk i (lidt for mange) lejlighedsprojekter. Vi bor i en lille lejlighed og jeg vil jo gerne have her ser pænt ud selvom, der flytter endnu et menneske ind. Så da der skal være plads til (godt nok en smuk antik Juno) babyseng i soveværelset må der altså ske lidt, for at der stadig er pænt, og det ikke blot bliver et praktisk pulterkammer ;-).. Jeg er derfor pt. igang med at sy (helt vanvittigt – jeg kan ikke engang finde ud af at tråde en symaskine!) et sengetæppe i råt hør, har købt fine dybt brune velourpuder og imorgen henter jeg den smukkeste antikke italienske lysekrone, der skal hænge over sengen. Så tonerne her er sort, hvidt, brun. Og stilen er rå, antik. Ahhh! Så er her plads, ro og smukt for alle 🙂

 • Jeg har samme sengeborde som dig (og kommode) men har ikke rigtig knækket koden for sengelamper. Bordene er lidt for små til en lampe (og en bog og evt en kop kaffe) men har heller ikke rigtig mulighed for at hænge lamper op. Muligvis er det bare en aversion mod lamper der hænger på væggen. Synes altid de hænger så man knalder hovedet ind i dem

  Anway, lige nu har vi også en vugge, puslearrangement og 15 milliarder stofbleer i soveværelset så æstetikken bliver nedprioriteret lidt for tiden

 • Jeg ville ELSKE at have et helt rent og roligt soveværelse – dit ser virkelig fint ud! Vores er fyldt med bøger og alt muligt andet rod, men sådan er det måske nok at bo i en to-værelses med en (rodet) kæreste når vi begge er studerende 😉 Men en dag, når jeg bliver rigtig voksen, så vil jeg også have et helt hvidt og hotelagtigt soveværelse.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top