Du læser nu
Outfit // Fødselsdag i kjole fra ASOS + rabatkode

Outfit // Fødselsdag i kjole fra ASOS + rabatkode

Outfit // Fødselsdag i kjole fra ASOS + rabatkode

Som nævnt blev torsdagen brugt på at fejre fødsesldag i forstæderne. Pix var i sit es og løb rundt og rundt i bedsteforældrenes have mens han udstødte små tilfredse hvin… Og farfar fik fødselsdagslagkage (.. og oksemørbrad.. bevares), gaver og familien samlet. Og tempoet var lavt og afslappet – som det sig hør og bør i forstæderne. Og selv var jeg trukket i ny kjole i dagens anledning. Den er helt mægtig – afslappet og løs, men alligevel lidt dressy. Perfekt til sommerfester i enten flats eller hæle afhængig af anledning. I kan finde den online HER – et fund til prisen, hvis I spørger mig, og ikke mindst nu, hvor I får 20% rabat med koden “EPIC20”. Gælder indtil imorgen formiddag:)

—–ooo—–

I spent this past Thursday celebrating my dad’s birthday in the suburbs…. With birthdaycake, presents and happy grandchildren (not mine… his… hehe). And to match the occasion I decided to put on my new dress – it’s really great; comfy, loose and relaxed, yet still dressy and oh-so-pretty.. You can find it online HERE – such a steal, if you ask me:)

Outfit // Fødselsdag i kjole fra ASOS + rabatkode

Outfit // Fødselsdag i kjole fra ASOS + rabatkode

Outfit // Fødselsdag i kjole fra ASOS + rabatkode

 

Outfit // Fødselsdag i kjole fra ASOS + rabatkode

 

INDLÆGGET INDEHOLDER AD-LINKS
 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top