Du læser nu
Outfit // Shorts & Peplum Top

Outfit // Shorts & Peplum Top

Ahhh… Glad sommer-agurk:) Jeg brugte weekenden i denimshorts og peplum-tee, hoppede i leo-espadriller og nød sommeren i fulde drag. Man kan vel godt kalde det sommer, når nu vi er i juni måned? 🙂 Synes virkelig den lange weekend, var som en lille tiltrængt ferie, og det var helt herligt at være hjemme – altså, jeg skynder mig nærmest altid afsted, så snart der er mere end 2 dages ledighed i sigte, men dovne dag på Kajen og små ufdflugter langs kysten nord for København, praktiske projekter og grill på altanen… det har været helt magisk 🙂

—–ooo—–

Ahh… A happy weekend outfit from me – I really enjoyed some days off and loved being home instead of travelling. Which sounds odd. But it’s just been so relaxing – taking small trips along the coast line north of Copenhagen, BBQ’s on the balcony and fixing practical things in the appartment. Almost magical 🙂

 

Outfit // Shorts & Peplum Top

Indlægget indeholder adlinks:)

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top