Du læser nu
Outfit // Sejlklubberne, fjordrejer og smørstegt rødspætte

Outfit // Sejlklubberne, fjordrejer og smørstegt rødspætte

Outfit // Sejlklubberne, fjordrejer og smørstegt rødspætte

I lørdags var jeg på Restuarant ‘Sejlklubberne’ på Skovshoved Havn… Jeg havde i sidste weekend set et sklit med påskriften “FRISKPILLEDE FJORDREJER” og dét er unægteligt én af de ting i tilværelsen jeg ikke kan modstå.. Så jeg trak i mit hvide sæt og kørte nordpå. Fik bord ud til vandet og ondulerede så kold hvidvin, fjordrejer og smørstegt rødspættefilet med små nye danske kartofler og persillesovs til lyden af bølgeskvulp… Efterfulgt af en lille stroll langs vandet og en is hos Oliver’s der har til huse i hvad der kan være danmarks pæneste gamle benzintank. En helt igennem fantastisk sommeraften, præcis som de skal være og vi aftalte undervejs at Sejlklubberne skulle være sommerens stamsted.. Her skal drikkes mange flaske vin, spises mange rejer og nydes mange sommeraftner

—–ooo—–

This weekend was one of those amazing summer weekends – it was long and relaxed, and I took full advantage! Saturday evening we drove up the coast line north  of Copenhagen and found a little cute restaurant by the sea… Ordred a bottle of chilled sauvignon blanc and some delicious seafood (Danish summer specialities.. super love). Ended the evening with icecream at super idyllic Olivers Garage (bottom picture) – it used to be an old Texaco gas station, and was drawn by Arne Jacobsen. Such a cute little piece of history.

Outfit // Sejlklubberne, fjordrejer og smørstegt rødspætte

Outfit // Sejlklubberne, fjordrejer og smørstegt rødspætte

Outfit // Sejlklubberne, fjordrejer og smørstegt rødspætte  

Outfit // Sejlklubberne, fjordrejer og smørstegt rødspætte

Outfit // Sejlklubberne, fjordrejer og smørstegt rødspætte

Outfit // Sejlklubberne, fjordrejer og smørstegt rødspætte

Outfit // Sejlklubberne, fjordrejer og smørstegt rødspætte

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top