Du læser nu
Opskrift // Fersken- & hindbærlemonade

Opskrift // Fersken- & hindbærlemonade

Opskrift // Fersken- & hindbærlemonade

Jeg går totalt fersken-amok these days… Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse, at jeg har et soft spot (af kaliber), for all things peachy… Farven, smagen, duften – it all… Og da jeg i weekenden faldt over et slagtilbud på ferskner, slog jeg til. De var ret modne, og der var ikke en chance for, at jeg ville nå at spise dem alle inden de blev rynkede og.. well.. klamme. Så jeg besluttede istedet at bruge dem til en gang ferskensaft, og da jeg samtidig havde en bakke hindbær stående, tænkte jeg, at det ville være en god kombination.

Opskrift // Ferksen- & hindbærlemonade

  • 6 modne ferskner
  • 150g hindbær
  • 2l vand
  • 200g rørsukker
  • 1dl citronsaft

Lad 0.5l vand og sukkeret koge op til en sukkerlage. Tilsæt frugten (skær ferksnerne i mindre stykker) når sukkeret er helt opløst og lad blandingen simre i ca. 15minutter. Blend så blandingen med en stavblender og lad den køle. Når pureen er helt afkølet hældes den igennem en si og blandes så med citronsaften og det resterende vand. Serveres iskold 🙂

Opskrift // Fersken- & hindbærlemonade

Opskrift // Fersken- & hindbærlemonade

—–ooo—–

I made peach & raspberry lemonade this weekend and it turned out really well – I’m too lazy to write the recipe in English, but if there’s any non-Danish speaking readers out there who wants it, please let me know, and I’ll make sure to add it:)

Opskrift // Fersken- & hindbærlemonade

 

 Kommentar (1)
  • Det ser helt vildt lækkert ud! Sådan er iskoldt glas kunne jeg godt drikke lige nu – det kunne sikkert også være lækkert med rabarber 😉
    – Anna
    anna-mad.blogspot.dk

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top