Weekend // Pizza på havnen - Acie

Weekend // Pizza på havnen

Weekend // Pizza på havnen

Lang weekend betød weekendudflugter – blandt andet til Tuborg Havn, hvor jeg klemte en pizza ned på et tæppe på vandkanten, mens de store lystbåde skvulpede forsigtigt i bølgerne og solen kastede sine sidste stråler over Hellerup. Jeg elsker at drøne ud af byen på de varme dage – op langs vandet, hvor man kan mærke vinden og den friske luft. Og så er der ikke noget hyggeligere end impulsive picnic-aftener på det blomstrede tæppe

—–ooo—– 

I enjoyed the long weekend with a few weekend-excursions – out of the heat of the city and up along the coast line… untill we found a spot in the sun and had pizza-picnic, whilst soaking up the last rays of the day. I love days like that!

Weekend // Pizza på havnen

Weekend // Pizza på havnen

Weekend // Pizza på havnen

Weekend // Pizza på havnen

Weekend // Pizza på havnen

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top