Du læser nu
Weekend // Pizza på havnen

Weekend // Pizza på havnen

Weekend // Pizza på havnen

Lang weekend betød weekendudflugter – blandt andet til Tuborg Havn, hvor jeg klemte en pizza ned på et tæppe på vandkanten, mens de store lystbåde skvulpede forsigtigt i bølgerne og solen kastede sine sidste stråler over Hellerup. Jeg elsker at drøne ud af byen på de varme dage – op langs vandet, hvor man kan mærke vinden og den friske luft. Og så er der ikke noget hyggeligere end impulsive picnic-aftener på det blomstrede tæppe

—–ooo—– 

I enjoyed the long weekend with a few weekend-excursions – out of the heat of the city and up along the coast line… untill we found a spot in the sun and had pizza-picnic, whilst soaking up the last rays of the day. I love days like that!

Weekend // Pizza på havnen

Weekend // Pizza på havnen

Weekend // Pizza på havnen

Weekend // Pizza på havnen

Weekend // Pizza på havnen

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top