Du læser nu
Årets bikini og en tur til Tel Aviv

Årets bikini og en tur til Tel Aviv

Årets bikini og en tur til Tel Aviv

Årets bikini og en tur til Tel Aviv

Jeg har fundet årets bikini – den kommer fra H&M (og det er ellers længe siden jeg har haft en bikini derfra), er abrikos/fersken-farvet og jeg håber, at farven kan snyde mig flere nuancer mere solbrændt end virkelighedens pasty look… Og det var faktisk ved at være i sidste sekund, at jeg fik den købt, for den skal luftes allerede på fredag, hvor jeg tager til Israel på pressetur. Vi skal primært være i Tel Aviv og jeg glæder mig som et lille barn til at komme afsted. Jeg har aldrig været i Israel før, så hvis I sidder nogen derude, der har nogle gode tip så del endelig 🙂 Jeg sørger naturligvis for at være bevæbnet til tænderne med både kameraer, notesbog og pen, så I skal på sin vis også til Israel. Nogen særlige ønsker til dækningen? Anyhow – før vi når så langt vil jeg indvie den nye sag på altanen, inden den står på føllerfejring hos Rockeren – jeg har brugt det meste af dagen på at pudse fjererne, for det kommer til at være et mægtigt pænt selskab og man vil jo nødigt falde for meget ved siden af;)

—–ooo—– 

I just got this year’s bikini and it’s from H&M – it was last minute, as I’m going to Israel for a press trip next week. We’ll primarily be in Tel Aviv, and I’m so excited to go. Let me know if you’ve got any tips to the city – I’d really appreciate any info:) Buuut – now It’s time to hop into the new bikini and spend some much needed R&R time on the balcony.

Årets bikini og en tur til Tel Aviv

 Kommentarer (6)
 • Åh, Israel er så rart! Jeg har boet i Jerusalem i seks måneder og rejst rundt i Israel, Egypten og Jordan i yderligere en måned, så jeg kender noget til landene. Jeg kan anbefale så meget i Israel, men det kommer jo lidt an på, hvor meget tid du har til at se landet og sådan. Hvis du kun er i Tel Aviv, så kan jeg anbefale en gåtur rundt i den ældre bydel med arabisk atmosfære i Jaffa. Strandpromenaden er virkelig lækker, og så kan jeg bestemt anbefale dig at tage på Max Brenner – en chokoladerestaurant, haps! Hvis der er tid til at være mere kulturel, så er en tur til Jerusalem (og Betlehem, for den sags skyld) at anbefale. I Jerusalem kan man bruge lang tid på at gå rundt i den gamle bydel (har et areal på 1 km2 og der er så mange mennesker og endnu flere små boder), Oliebjerget, shuken (jødisk marked med så meget lækkert frugt, krydderi og pitabrød mm.) og ellers bare sidde på en cafe og spise chokoladehorn og drikke kaffe og kigge på alle menneskene.
  Det er rigtigt, at weekender er lidt tricky – alt jødisk lukker ned fredag eftermiddag og starter igen lørdag aften.
  Rigtig god tur!

 • Hvis du på nogen måde kunne vinkle indlæggene så det er det oplagte rejsemål som mini-barselsferie med baby, så ville det være perfekt! 🙂 (Umiddelbart tænker jeg selv, at det er perfekt, fordi det er et relativt lille land, så man nemt kan have base i badeby og så køre til kulturelle oplevelser på rimelig kort tid)

  Har længe forsøgt at overtale mand til at tage til Israel, men han er overbevist om, at man bliver sprængt i luften lige så snart man kommer derned.

 • ganeoggaffel.dk har lige lavet en lækker mad-guide til Tel Aviv. 🙂 Jeg har selv været der et par gange, og du skal virkelig glæde dig!

 • Når du nu skal til Tel Aviv, så gør dig selv den tjeneste at kør forbi Bethlehem, som ligger en lille time væk. Det er en perle, som jeg er SÅ glad for at have oplevet. Israelerne er ikke i nærheden af så søde som palæstinenserne var. Efter vi havde været der (som er hegnet ind af 5 meter høj betonmur) i fem min, kom en sød mand løbende, med kaffe og kolde colaer, helt gratis. Han ville bare ikke have vi skulle mangle noget. Men et godt råd: kom for Guds skyld ikke i bare ben eller andet udfordrende, de er meget troende, og man virker helt vildt malplaceret. Desuden note to you: fredag er alt palæstinensisk dødt og lørdag er alt israelsk dødt. Derudover, så vær opmærksom på deres spiseregler “Meat and diary”, hvor du ikke må spise kød og mælkeprodukter samtidig – så altså ingen ost på pizzaen, eller kød i lasagnen. :). Men derudover gooood fornøjelse, det er et fantastisk kulturelt og smukt land:). Og gør dig selv den tjeneste, at hop i det døde hav og en tur forbi den blå moske:)

 • Jeg vil glæde mig til at besøge Israel – igennem din linse vel at mærke. Gad nu ret godt selv forbi en dag! God fejring i aften 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top