Du læser nu
Sommerlykke og en Rockers fødselsdag

Sommerlykke og en Rockers fødselsdag

Sommerlykke og en Rockers fødselsdag

Sommerlykke og en Rockers fødselsdag

Sommerlykke og en Rockers fødselsdag

Sommerlykke og en Rockers fødselsdag

Sommerlykke og en Rockers fødselsdag

Sommerlykke og en Rockers fødselsdag

Sommerlykke og en Rockers fødselsdag

Det er ikke hver dag, at man bliver inviteret til en vaskeægte Rocker-fødselsdag, og dagens lidt småsene opdatering skyldes i høj grad også det næstsidste billede…. Et kort øjeblik lod vi (Emily og jeg, that is..) os rive med og nok kan man sige meget om tequila, men det er ikke ret meget af det, der er specielt positivt. I særdeleshed ikke dagen derpå. Men bortset fra dét, var det en af de der helt magiske sommeraftner i godt selskab og godt humør – Rockeren havde sørget for det hele og jeg kan ikke forestille mig en mere vellykket måde, at fejre hende på… Vi drak øl direkte af flasken, spiste pulled pork burgers, kløede Frida bag ørerne, grillede smores og lod sommerlykken rulle ind over os. Cyklede hjem gennem en varm københavnsk sommernat og gik i seng, da solen igen var ved at stå op og badede Kajen i et helt eventyragtigt lys… det nederste billede er helt uredigeret – er det ikke fint? Ah… Sådanne aftner kan man altså leve længe på. Helt fuld af sommerlykke og vennekærlighed

—–ooo—–

Last night was the Rocker’s 25th birthday party and it was such a magical night – a warm summernight filled with good friends, pulled pork burgers, Budweisers, s’mores and loads of laughing. Cath had really set the perfect scene for an amazing night and I woke up this morning – a little hungover, full of summer joy and appreciation of my amazing friends. So much love

Sommerlykke og en Rockers fødselsdag

 Kommentarer (4)
  • Haha! jeg blev simpelthen spammet på Instagram af jer bloggere, som var med til festen hos RockPaperDresses, og jeg blev noget så misundelig! 😉 Det var da vist Årets Fest 🙂 Og tequilaen ser dejlig ud, omend jeg også kender til dens sande natur dagen derpå 😀

    – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  • Gud hvor lyder det helt eventyrligt! Som jeg vist også skrev over hos ROCKPAPERDRESSES, så måtte jeg nærmest boycutte Instagram i går aftes med alle de fine og hyggelige billeder, haha. Det er vel ondt, og det så knagme hyggeligt ud!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top