Du lĂŠser nu
Tilbageblik // Sidste sommer :)

Tilbageblik // Sidste sommer :)

Tilbageblik // Sidste sommer :)
Gik jeg rundt med vind i håret og min pæne RigoloRigolo-jakke.. Den må snart frem igen

Tilbageblik // Sidste sommer :)
.. og jeg hang en ny kobberlampe med abrikosfarvet stofledning op hjemme i entreen, som stadig hænger og pynter fint..
Tilbageblik // Sidste sommer :)
Tilbageblik // Sidste sommer :)
.. hvilket jeg så delvist også gjorde;) Sammen med Chanel espadriller og AJ Morgen sunnies..
Tilbageblik // Sidste sommer :)
Jeg fyldte lejligheden med pæoner og puttede dem i min pæne vase fra Kähler. En dag drømmer jeg om at plante pæoner og kirsebærtræer i min have – men der går jo nok lidt tid, før jeg får anskaffet mig sådan en:)
.Tilbageblik // Sidste sommer :)
Og så gik jeg som altid rundt i lyseblå skjorter, nød livet, sommeraftner og gode burgere på Café Sokkelund.
.Tilbageblik // Sidste sommer :)
.. mens jeg hoppede i nye Isabel Marant Bobby’er, som jeg fik i fødselsdagsgave. Så var det pludselig ikke så dårligt at fylde 27 😉
Tilbageblik // Sidste sommer :)Tilbageblik // Sidste sommer :)
Weekenderne blev blandt andet brugt med strandture, der var fyldt med vandmelon og mange grin. Der er ikke noget bedre end de der varme sommerdage, hvor Danmark inviterer til dovne stranddage og dyp i havet. Sådan nogle håber jeg, der også kommer en masse af i år:)
 Tilbageblik // Sidste sommer :)
Men også på, at trille rundt inde i byen i den der fine nederdel fra BikBok, som får mig til at føle mig lidt som en lille ballerina.Tilbageblik // Sidste sommer :)Tilbageblik // Sidste sommer :)
2013 blev også den sommer, jeg for alvor tog hul på festivallivet, og jeg var både forbi Northside og Roskilde, hvor jeg blev hooked af god musik, gourmet hottere, fadøl i kander og verndes smukkeste The National-koncert gjorde hele Roskilde lykkelig langt ned i maven.
Tilbageblik // Sidste sommer :)Tilbageblik // Sidste sommer :)
Jeg nviterede også en masse blogdamer til cocktails på Kajen og mødte dem iført mit frill skirt fra ASOS, som bragte mig megen glæde hele sommeren. Tilbageblik // Sidste sommer :)Tilbageblik // Sidste sommer :)
Også i Stockholm, som jeg for en gangs skyld gæstede off duty – spiste rejemadder langs vandet, pegede og viste frem og var et kort øjeblik tilbage til lykken på andra sidan.
 

Tilbageblik // Sidste sommer :)

Jo sidste sommer var i sandhed én af de allerfineste og jeg glæder mig til at gå ombord i 2014-varianten…. Jeg har flere rejseplaner på tapetet (dem vender jeg tilbage til), men glæder mig i ligeså høj grad til dovne weekender i sommerhus , vennegrin, kold rosé på altanen, strandture og store is

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke vĂŠre synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top