Du læser nu
Inspiration // 5 boards du skal følge på Pinterest

Inspiration // 5 boards du skal følge på Pinterest

Inspiration // 5 boards du skal følge på Pinterest

Inspiration // 5 boards du skal følge på Pinterest

Inspiration // 5 boards du skal følge på Pinterest Jeg har i løbet af de sidste par måneder udviklet en solid pinterest-afhængighed. Måske adskillige år efter resten af verden. Nuvel. Jeg pinner til højre og venstre, og suger inspiration fra ca. en milliard boards. Jeg får gode idéer til outfits, til salat-repetoiret, til indretning, til rejser, til dimseri og til kager. Og jeg elsker det. På billederne har jeg samlet nogle af mine egne pins. Fra mine egne boards. Og dem skal I naturligvis følge (høhø). Men derudlver tænkte jeg, at jeg også lige ville tippe om nogle af mine favorit pinnere:

  • Casey Keasler – Casey er indretningsarkitekt og pinner alt fra egne indretningsjobs til mad, sjove detaljer og god stil.
  • Mrs. French – Traci French bor i Portland og har hele 85 forskellige boards med alt muligt fint
  • Charming Charlie – er faktisk en virksomhed og USA-baseret accessory-kæde, men pinner ikke destomindre virkelig fint indhold om alt og intet.. Mad, rejser, inspiration.
  • Emily Schuman – vi kender alle Emily Schuman fra Cupcakes & Cashmere, og hendes pinterest er mindst ligeså fin og æstetisk som hendes blog.
  • Kirsten Grove – Kirsten er indretningsarkitekt og pinner mest om bolig.. og det er fint, lyst og feminint

Har I nogen pinnere eller boards, som I ikke kan undvære? Del endelig – jeg elsker at opdage nye favoritter:)

—–ooo—–

I’ve become super addicted to PInterest lately. Probably about 5 years after everybody else, but oh well… I enjoy flipping through boards, pictures and users and soak up inspiration on everything from food and travels, to interior and style. Who’s your fave Pinners?

Inspiration // 5 boards du skal følge på Pinterest

 

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top