Outfit // Til fest i kjole fra ASOS og heels fra Zara - Acie

Outfit // Til fest i kjole fra ASOS og heels fra Zara

Sådan så jeg altså ud, da vi fejrede Rockeren i weekenden – faren for at vi var flere, der kom i samme kjole var overhængende, men jeg havde haft et par følere ude, og konstateret at jeg vist nok godt kunne hoppe i den, uden at ende i en akavet real-life version af ‘who wore it better’;) I dagens anledning (det er jo ikke hver dag, at vores allesammens lille fastelavnsris inviterer til fest) havde jeg endda farvet lyserøde spidser og taget min mest glitrende halskæde på. Jeg følte mig på ingen måde overdressed i selskabet, og det siger jo lidt om et velklædt selskab:) Heldigvis byder sommeren på adskillige bryllupper, runde fødselsdage og sommerfester, så det er ikke sidste gang, at jeg får lejlighed til at dresse lidt op – det er jo sjovt 😉

—–ooo—–

My outfit from this weekend’s birthday party – I had such a good time and enjoyed the opportunity to get all dressed up. I even tinted my hair pink, which was a lot of fun. Luckily my summer will be filled with weddings, birthdays and parties, so I’ll have loads of opportunity to dress up again soon 🙂

 

Outfit // Til fest i kjole fra ASOS og heels fra Zara

4 kommentarer

  • Det ville da have været super yndigt hvis vi alle 4 var kommet i samme kjole 😉 hyggeligt lige at møde dig!

  • Hvor er den kjole fin til dig, hvad størrelsen har du taget den i? 🙂 Tror jeg bliver nød til at klikke den hjem nemlig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top