Du læser nu
Bolig // En vintage barvogn

Bolig // En vintage barvogn

Bolig // En vintage barvogn

Der er flyttet en barvogn ind på matriklen. Den er lige dele smuk, skør og funktionel. Tidligere stod barskabet oven på et køkkenskab. Meget lidt venligt for hende i huset, der ikke er over 2m. Og meget lidt æstetisk. Tilgengæld meget rodet. Og støvet. Og til sidst – meget proppet. Så noget måtte gøres – og svaret blev en bar vogn. Jeg søgte inspiration på Pinterest og fandt den så på den Blå Avis for den nette sum af 175kr, så jeg accepterer at vi nok bliver trætte af den ret hurtigt. Og at den således må videre til nye græsgange. Indtil videre står den og spreder skør glæde i lejligheden – og det virker kun passende, at cocktailnørden har en rigtig lille bar. Som jeg kan servere G&Ts fra i sommervarmen.

—–ooo—–

I recently got myself a bar cart. It’s a little silly, a little beautiful, a little funcitonal, but I truly love it. I found it second hand for almost no money, after having consulted Pinterest for inspiration, and I know we might not want to keep it forever, but for now I really enjoy the idea of having a nice little bar cart from which I can serve chilled G&Ts all summer long:)

Bolig // En vintage barvogn

 

Bolig // En vintage barvogn

 

Bolig // En vintage barvogn

 

Bolig // En vintage barvogn

 

Bolig // En vintage barvogn

 

 Kommentarer (24)
 • WOW… skal I af med barvognen på et tidspunkt, køber jeg den MEGET GERNE! det er lige sådan en, jeg længe har kigget efter 🙂

 • Hej Acie,

  Hvis du er blevet træt af den, vil jeg meget, meget, meget gerne købe den af dig! 🙂

  Mvh Lei

 • Jamen du kender Skjorten – han er duleme ikke ligeglad med ret meget;) Heldigvis er han overraskende cool med messing-helvedet, haha.

 • Hvor er din nye barvogn pæææn – FRA ALLE VINKLER!!! 🙂
  Glæder mig til at få plads til sådan en, kan slet ikke forestille mig en mere fashionabel måde at byde mine gæster på G&T’s etc.

 • Den er da så sej! Jeg er en klar aftager, når I bliver træt af den :-). Vores flasker ligger også i skjul over køleskabet. Lident fashionabelt 🙂

 • Hvor er det altså fint! Jeg er ikke den store alkohol-drikker (dermed ikke sagt at jeg ikke drikker alkohol), men sådan en barvogn ville altså være sådan en fin i et rigtigt voksenhjem.

 • Hvor er den fed! Sådan én går jeg også og leder efter.
  Når/hvis du skal skille dig af med den, så vil jeg meget gerne købe den af dig. Så skal resterne af min fars hjemmebryggede pærebrændevin fra slutningen af 70’erne bl.a. have en æresplads 🙂
  Hurra for Den Blå Avis! Synes tit,man kan gøre nogle fantastisk gode køb derinde – men det kan være lidt af en jungle!

 • Den er SÅ smuk! Du må meget, meget gerne sige, hvis du bliver træt af den. Så slår jeg fluks til!

 • WOW hvor er den fin. Og hvor har du dog “indrettet” den pænt! Jeg har faktisk regelmæssigt ledt efter sådan en på DBA, så nappede du den lige for næsen af mig! 😉 Råb gerne lige højt hvis du bliver træt af den, så har du en køber lige her 🙂
  Hav en skøn dag!

 • Den er godt nok flot! Men jeg læste altså din overskrift som: “har købt en barnevogn” !! Haha 😉

 • Aj den er da virkelig fin! Jeg har på et tidspunkt kigget lidt efter sådan en globus til det samme, men da den mandlige beboer herhjemme virkede lidt ligeglad med at hans whisky er gemt væk i et skab er det blevet ved tanken…
  //B

 • Den er da så fin!
  Og med de flotteste blomster og verdens bedste gin, så kører det for dig, det er jeg sikker på.
  En gin&tonic er vejen frem, og flere er egentlig endnu bedre.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top