Du læser nu
Inspiration // 7 outfits til storbyferien

Inspiration // 7 outfits til storbyferien

acie-blog-outfits-nike-roshe-run-street-style-inspiration.jpg

I forbindelse med min tur til Israel, har jeg fået tænkt en del over, hvordan jeg skulle pakke mest fornuftigt. Jeg vil gerne have sneakers med – både fordi jeg drømmer om at løbe en morgentur lang strandpromenaden, men også fordi man altså oplever bedst, når man ikke går og bekymrer sig om vabler og ømme fødder… Når det er sagt, så har jeg altid haft lidt svært ved rigtigt at greje hvordan jeg skal style mine Nike Roshe Runs til andet end løbesporet – jeg synes det klæder alle andre, mens det ser kluntet og fjollet ud på mig selv. Det kender de fleste nok;) Så nu har jeg samlet nogle outfits som inspiration og har pakket kufferten herefter – nederdele med vidde, kjoler, shorts og små jakker. Jeg håber, at looket kan få mig til at føle mig city chic og at jeg undgår alt for trætte storbyfødder:)

—–ooo—–

When packing for Israel I decided to put together a little inspirational board with city chic sneaker outfits… I’ve never really gotten comfortable with how to style my Roshe Run’s for anything but the running trail, so I used this board for packing and hopefully it’ll get me through Tel Aviv feeling chic, yet comfy. 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top