Du læser nu
Rejser // Next stop Tel Aviv

Rejser // Next stop Tel Aviv

acie-blog-rejser-rejseblog-tel-aviv-israel-norwegian.jpg

Som I læser dette er jeg allerede landet i Tel Aviv – to alt for tidlige morgenfly på én uge er næsten for meget af det gode, så mine øjne var også meget små, da vi lettede lidt over 6 imorges. Nu er jeg imidlertid helt klar til at gå ombord i Tel Aviv, og glæder mig til at opleve hvad byen og Israel i øvrigt har at byde på. Juhu. Jeg er i sandhed en heldig eventyr-agurk, der får de her muligheder:) Jeg håber I også sidder klar derude, for de næste 3 dage bliver pakkede med oplevelser og indtryk og jeg skal gøre mit bedste for at redigere dem ned til letfordøjelige indlæg her på bloggen, men jeg ved også at skemaet er stramt, så bær over med mig, hvis opdateringerne bliver for få eller på for mange skøre tidspunkter:)

—–ooo—–

As you’re reading this, I’ve already landed in Tel Aviv – I’m so excited to be here and so grateful for this opportunity. I can’t wait to discover what the city has to offer and I’m so ready to dive into all the adventures waiting ahead – both in terms of culture, food, shopping, architecture, scenery and much more… So stay tuned – this weekend will be all about travels and Tel Aviv! 🙂

Rejser // Next stop Tel Aviv

 

 Kommentarer (2)
  • Ej hvor jeg glæder mig til at læse og se med! Bare din fine collage giver mig lyst til at pakke en rygsæk og drage afsted. Håber eventyrs-agurken for én på opleveren!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top