Du læser nu
Rejser // Postkort fra Tel Aviv – dag 1

Rejser // Postkort fra Tel Aviv – dag 1

Rejser // Postkort fra Tel Aviv - dag 1

Your’s truely… Lidt krøllet og fedtet efter 4 timer i et flysæde og adksillige timers opdagelser.. Når det er sagt, så var dette udsigtspunkt noget af det første vores guide viste os, og udsigten over det turkisblå vand, var så fantastisk, at jeg med det samme vidste, at mig og Tel Aviv nok skulle blive fine venner.

Rejser // Postkort fra Tel Aviv - dag 1

Rejser // Postkort fra Tel Aviv - dag 1

Frokost præcis som man forestiller sig at den slags skal være. Friskbagte pitabrød, falafler, hummus og en masse andet meze (som den slags vel hedder?)… Det var SÅ godt.

Rejser // Postkort fra Tel Aviv - dag 1

Rejser // Postkort fra Tel Aviv - dag 1

Vi brugte også noget af dagen på et fantastisk frugt- og grøntmarked (jeg havde lyst til at spise det hele), hvor jeg slubrede en friskpresset limejuice indenbord… Den friske og kolde drik var en kærkommen forfriskning i Tel Aviv’s varme.

Rejser // Postkort fra Tel Aviv - dag 1

Rejser // Postkort fra Tel Aviv - dag 1Rejser // Postkort fra Tel Aviv - dag 1

Og et sving forbi det store Gay Pride beach party blev det også til – fantastisk feststemning, cool Tel Aviv’ere (I made that word up..), god stil og fantastisk vejr.. Jeg var så træt (… mit vækkeur havde ringet 03:45 og havde iøvrigt været ret fuld af oplevelser), så jeg slog mig ned på stengærdet ved stranden og observerede det fantastiske spetakel det hele var:)

Rejser // Postkort fra Tel Aviv - dag 1

Og efter en lang dag blev det til middag langs stranden. Jeg flottede mig og bestilte skaldyrspasta (og vågnede med så hævede øjne at jeg nærmest ikke kunne åbne dem.. skod-intolerance.. anyways), drak adskillige glas vin og nød sådan en fantastisk varm sydlandsaften som emmer af eksotisk afslappet stemning.. 

 

Et par hurtige postkort fra vores første dag i Tel Aviv. Jeg er fyldt med indtryk og historier, der skal fordøjes og så formidles, så de hurtige glimt får I lige her. Dagen idag, er startet i lidt mere venligt tempo end gårdagens vækning kl 03:45 – efter 10 timers søvn løb jeg en morgentur langs strandpromenaden og opdagede lidt at Tel Aviv på egen hånd. Her er virkelig smukt og… venligt? Kan man sige det om en by? Jeg føler mig ihvertfald meget tryg og meget hjemme. Maden er fantastisk, klimaet ligeså… og det der vand. Puha. Nok er der smukt hjemme på Kajen, men de turkisblå skvulp Tel Aviv kan præstere, de er svære at hamle op med:)Rejser // Postkort fra Tel Aviv - dag 1

 Kommentarer (14)
 • Det ser jo helt og aldeles fantastisk ud – tror muligvis min kæreste og jeg skal en tur dertil i september, og nu glæder jeg mig bare endnu mere 🙂 Og lige et spørgsmål, peplumtoppen du har på, på det første billede – hvor har du skaffet dig den? Den er så fin!

 • Åh, jeg tror mit spørgsmål blev stillet lidt dumt – jeg mente hvilket rejseselskab du rejste med 🙂 Jeg synes nemlig det ser lidt forvirrende ud at finde rejser dertil. God aften.

 • Ah, det lyder dejligt! Jeg har planer om at alle mine postkort til sidst skal koges ned til et lille miniguide med tips og tricks, så stay tuned 🙂

 • Jeg har været på pressetur, men jeg kunne virkelig godt tænke mig at tage min kæreste med derned også 🙂

 • Ja også mig – det er så lækkert! Og skynd dig at komme afsted – der er virkelig fantastisk!

 • Hvor er det bare fantastisk at læse om Tel Aviv. Jeg skal selv derned på ferie med mine søskende i juli, så du må endelige dele alle de tips, gode råd til spisesteder, ting der skal opleves osv. 🙂

 • Det ser virkelig fint ud. Hvem har du rejst med? Min kæreste og jeg overvejer rigtig meget at tage afsted til Israel 🙂

 • Det ser helt vildt lækkert ud, det dér, Acie! Glæder mig til at se flere postkort fra Tel Aviv 🙂

 • Hvor ser det fantastisk ud! Jeg elsker det mellemøstlige køkken og har altid drømt om at komme til Israel!
  Nu er sommerferin godt nok booket for i år, men jeg må til Israel næste sommer!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top