Du læser nu
Wishlist // Lyserød cardigan fra Notice

Wishlist // Lyserød cardigan fra Notice

Wishlist // Lyserød cardigan fra Notice

Wishlist // Lyserød cardigan fra Notice

Aghr… Jeg ligger lidt efter på indlægs-fronten. Turen til Israel betød at min sædvanlige blogdag (.. søndag) måtte lade livet, og jeg halser nu efter dagene istedet for normalens mere velforberedte og planlagte uger. Nuvel. Jeg håber I vil bære over med mig:) Jeg har stadig masser af Israel-indlæg der skal produceres og skrives, men før vi alle bliver trætte af eventyr, så får I lige et skud af noget helt andet. Nemlig Notice – et relativt nyt dansk brand, der er ungt, affordable og som præsterer nice sæt (.. they had me at hello), fine skjortebluser, gode sweatshirt styles og uundværlige ‘små jakker’. Med andre ord – de laver min garderobe. Stilen er cool og on trend, men stadig særdeles feminin. 

Jeg var forbi til en kollektionsfremvisning og forelskede mig især i en lang lyserød og fluffy angoracardigan. Jeg har siden tilføjet “Forudsigelig” som mellemnavn. Hvad kan man gøre? Jeg lånte den kun lige til et par billeder, for den kommer først i butik senere på året – og jeg ville nok style den anderledes ude i den virkelige verden… Jeg tænker, at den vil være fin på job til pumps, sorte skinny jeans og en hvid skjortebluse. Og ikke så meget til sweatshirt og regnvejrshår – synes bare det var pænere, at vise den frem på mig end på en bøjle 🙂 Anywhoodles – tjek Notice ud HER. De laver nice ting, og det er very affordable. Jeg er fan og vil høje øje med især deres skjortebluser (gode til job), sæt og små jakker (jeg har fx ret meget lyst til at slå til på denne, der er nedsat).

—-ooo—–

 

I went to see Danish brand Notice’s collection last week – it’s a relatively new Danish brand, that does super great blouses, sets and perfect little jackets… The style is on-trend and cool, yet super feminine. I escpecially fell for the long pink and fluffy cardigan (and have as a direct result added “Predictable” to my name). It won’t hit stores untill later this year, but I’ll make sure to be standing in line when it does. You can see more of Notice HERE.

Wishlist // Lyserød cardigan fra Notice

Wishlist // Lyserød cardigan fra Notice

 

 
 Kommentarer (9)
  • Går også og overvejer jakken du linker til, den ser så fin ud! Er ret sikker på at Notice godt kunne gå hen og blive et af mine yndlingsmærker, det tegner rigtig godt! 🙂

  • Det var såmænd så lidt – jeg har også fået åbnet øjnene for noget nyt og det er jo altid rart 🙂

  • Nej den er fra Notice, så vidt jeg kan se – men Notice er Bon’a’parte’s lillesøster og de deler webshop, så forskellen er ikke så stor:)

  • Nu er jeg virkelig hooked på at få anskaffet en lyserød cardigan. Den er jo bare så sommerlig og fin 🙂

  • Men jakken er Bon’a’parte ikk? Det er jo egentlig ligemeget hah 🙂 Anyway – bestemt lækre ting. Syns også der er mange sager som sådan hygge-hjemme-ting.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top