Du læser nu
Sund hverdagsmad // Grillet laks med fennikelsalat

Sund hverdagsmad // Grillet laks med fennikelsalat

Sund hverdagsmad // Grillet laks med fennikelsalat

Vi fik grillet marineret laks med fennikel/dild-salat forleden – det smagte af lige dele sommer og sundt. På den gode måde. Laksen var marineret i lime, citron, soya, limeskal, citronskal og olie og fik en hurtig tur på grillen (ikke som steaks, men som hel lakseside – mest for at den skulle være lettere at få af igen). Salaten var inspireret af Christian Bitz’ instagram og bestod af fennikel, nybælgede ærter, dild og spidskål og fik en helt almindelig vinaigrette på toppen. Det var virkelig lækkert, let og hurtigt at lave (og al credit skal gå til min bedre halvdel for både idé og eksekvering… jeg kan kun tage credit for fortæring;) ). Som nævnt ved tidligere lejlighed prøver vi at blive bedre til at få lavet mere fisk til hverdag og flere varierende salater, og jeg tænker, at I er flere der har samme udfordring, så deraf lidt inspirationsdeling:) Noget af det vi helt sikkert kommer til at gøre mere af, er netop marinade af fisk – det er en ret god idé og tilfører virkelig nogle variationsmuligheder.. Og dét skal man altså ikke undervurdere:) Har I nogen gode letter hverdags-fiskeretter derude? Al inspiration modtages med kyshånd! 🙂

Sund hverdagsmad // Grillet laks med fennikelsalat

Sund hverdagsmad // Grillet laks med fennikelsalat

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top