Du læser nu
Outfit // Lang cardi fra Moss CPH

Outfit // Lang cardi fra Moss CPH

Outfit // Lang cardi fra Moss CPH

Outfit // Lang cardi fra Moss CPH

Outfit // Lang cardi fra Moss CPH

Outfit // Lang cardi fra Moss CPH

Outfit // Lang cardi fra Moss CPH

Shoes – Isabel Marant // Shorts – VILA (old, similar HERE and HERE) // Shirt – Zara (similar) // Cardi – Moss Copenhagen // Bag – Chanel

Ah. Sikke en weekend:) Fra Midsommar i Skåne til familiefest og 70års fødselsdag i Nordsjælland… De seneste ugers lidt travle program indhentede mig igår, og jeg sov det meste af lørdagen væk. Søndagen er også foregået i langsomt tempo med Meatball Mashup og en lemonade på nyåbnede Union The Kitchen. Og i den anledning et rigtigt søndagsoutfit med shorts, sneaks og en lang cardi. Den er ny, og på mange månder lidt utippet – jeg er ikke den store cardi-girl, men efter mit run-in med den pæne lyserøde sag fra Notice, besluttede jeg altså at en lang grå version måtte flytte ind og hellere for hurtigt end for langsomt. Og nu bor jeg lidt i den – helt perfekt 🙂

—–ooo—–

Just a chilled weekend outfit – the last couple of weeks have been a little busy and action packed on my end, and I think my tight schedule finally caught up to me yesterday, so I spent the greater part of my Saturday sleeping… Today’s been equally chilled – we slept in and had a Meatball Mashup and homemade lemonade at newly opened Union The Kitchen, and I wore my most comfy clothes:)

Outfit // Lang cardi fra Moss CPH

INDLÆGGET INDEHOLDER AD-LINKS
 Kommentarer (6)
  • Tak søde Josephine:) Og det var det nemlig… Der kommet et rigtigt post i løbet af ugen – det er planlagt og gjort klar!

  • Ih så fint altså. Og den Chanel taske!! Var det den vi så enteaser af på Instagram i posen? 🙂

  • Hahaha… Mine lægge er vel nærmest det eneste sted på min krop, hvor jeg kan tilnærme mig noget der er perifært beslægtet med en markering. Resten af mig er lavet af dej. Promise.

  • Så så man lige lægmusklen – det trick kan mine stolper slet ikk udføre haha. men skoene er lækre lækre.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top