Du læser nu
Inspiration // Udsalg i Magasin

Inspiration // Udsalg i Magasin

Udsalget er skudt igang i Magasin, og det er i sandhed én af mine yndlings-tider på året. Jeg har ellers været ret færdig med udsalgs i mange mange år, men lige netop Magasin’s kan stadig få mig op af stolen – både fordi jeg synes at de forstår at sætte tingene ordentligt ned, men også fordi udvalget er så stort, at jeg kan forlyste mig med både nye sko, boligdimser, pænt tøj og praktiske ting som globebærer og håndklæder, som er nødvendige og nice… men også kedelige at bruge shoppebudget på. Jeg har ikke haft tid til at være forbi endnu, men det her er altså på min liste – lidt blandet godt. Jeg er især vild med Heartmade-jakken, der er på fornuftige 50% (det kan man jo forstå sig på) og det lyserøde uldtæppe. Har I fået købt noget godt i år?

—–ooo—–

Sale season has started and one of my fave sales is that of renowned department store Magasin. They have reasonable discounts and a super broad selection – and it doesn’t just feel like it’s a load of crap lying around. These are my faves this year. I’d love to get the jacket (50% sale.. check!) and the light pink wool plaid. 

Inspiration // Udsalg i Magasin

 

INDLÆGGET INDEHOLDER AD-LINKS
 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top