Du læser nu
Rejser // På stranden i Tel Aviv

Rejser // På stranden i Tel Aviv

acie-blog-tel-aviv-stranden-1-israel-rejser-rejseblog

Åh… Som I læser dette er jeg fløjet afsted igen. Ikke mod syd, men mod nord – som jeg plejer. Jeg er gået ind i en rejseuge og skal forbi på Stockholm og Oslo, hvor jeg altså er landet her til eftermiddag, inden ugens udgang. Jeg måtte ryste sand ud af kufferten, da jeg pakkende den igår aftes, og det fik mig til at tænke på Tel Aviv, og – ikke mindst – stranden, som jeg endnu ikke har fået nævnt. Tel Aviv ligger på kysten og er en rigtig strandby. Tænk Barcelona, tænk Miami. Den slags by. Derfor er Tel Aviv’erne også et vaskeægte strandfolk og hver lørdag (som jo er deres ‘søndag’) fyldes strandende til randen og hver en bar plet besættes af håndklæder, solstole og parasoller. I kan næsten fornemme det af det nederste billede. Ugens øvrige dage er der langt mere plads og langt mere behageligt – sandet er kridhvidt og enormt fint og man skal meget langt ud før er bliver dybt…. Selvfølgelig er det ikke en øde strand uberørt af menneskehånd eller turisme – men det er rigtigt fedt, at være på byferie, at opleve, shoppe, spise og så slutte dagene af med en eftermiddagsøl og en dukkert i havet inden middagen. Et ret vindende koncept for en byferie, hvis I spørger mig:)

—–ooo—–

As you’re reading this I’ve already taken off again – not travelling South, but North as I usually do… I’ve dived head first into a week of business travels and I will have gone to sleep in all the Scandinavian capitals before the week is over. When I was packing my suitcase last night I had to empty it for sand, which made me think of the beach in Tel Aviv. Ugh. So nice!

acie-blog-tel-aviv-2-stranden-israel-rejser-rejseblog acie-blog-tel-aviv-stranden-israel-rejser-rejseblogacie-blog-tel-aviv-stranden-5-israel-rejser-rejseblog acie-blog-tel-aviv-stranden-4-israel-rejser-rejseblog
 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top