Du læser nu
New in // Chanel 2.55 Reissue

New in // Chanel 2.55 Reissue

New in // Chanel 2.55 Reissue

Jeg fablede virkeligt længe om den der Gucci Disco Soho – uden at kunne mobilisere momentum nok til faktisk at få den købt… Jeg blev ligesom ved med at gå rundt i cirkler, blev ved med at være i tvivl om farvevalg, blev ved med at udskyde…. Og nogle gange er det jo sådan, at ens mave og hjerte er kvikkere end ens hovede. Og jeg er glad for at jeg lyttede. For en dag slog det mig, at den taske jeg jo i virkeligheden ville have, slet ikke var Gucci-tasken, men en helt anden. At Gucci-tasken var en slags (fornuftigt? økonomisk?) substitut. Men jeg er ingen taske-dame. Jeg køber ikke tasker ofte. Faktisk har jeg ikke købt en taske siden Februar 2013, hvor jeg købte min Balenciaga, som siden da har fulgt mig i tykt og tyndt. Nej. Lige når det kommer til tasker, vælger jeg min kærlighed med omhu og committer. 

Den taske jeg jo i virkeligheden drømte om var en hel anden – samme størrelse og til samme lejligheder. Men en helt anden. Det var Chanel’s 2.55 Reissue. Den helt klassiske. I sort metallic og guld HW. Ligesom min Balenciaga. Det er dén kombination jeg foretrækker. Så da den dukkede op i double comparment-varianten i god stand og til en fornuftig pris (that’s a lie… de her tasker har ikke fornuftige priser.. nogensinde… it’s an investment.. siger jeg til mig selv og lukker øjnene) slog jeg til. Og nu har vi levet meget lykkeligt sammen i et par uger. Den er fantastisk smuk, og jeg er sikker på, at jeg kommer til at have den resten af livet. Indtil den en dag kan gå i arv til næste generation (nu hvor jeg har fået en niece er arverækken jo sikret). 

Nu er der kun én taske tilbage på min bag-bucket-list. Og den er heldigvis væsentligt billigere end de to jeg hidtil har investeret i. Men der går nu alligevel nok noget tid før jeg slår til;)

New in // Chanel 2.55 Reissue

New in // Chanel 2.55 Reissue

New in // Chanel 2.55 Reissue

New in // Chanel 2.55 Reissue

 

 
 Kommentarer (12)
 • Den er fantastisk men for mig personligt er den ultimative taste nok Miss Dior. Jeg kan dog simpelthen ikke få mig selv til at bruge så mange penge på tasker (så meget taskedame er jeg åbenbart ikke) – måske fordi jeg har oplevet min venindes Bottega Veneta taske blive stjålet. Ville ikke have nerver til det.

  På den anden side handler det jo ikke kun om mig. Måske er man på en måde ligefrem forpligtet til at efterlade kvalitetsting til næste generation?

 • Jeg er selv mest til sølv hardware, men nøj hvor er den smuk alligevel. Som studerende går der nok et par år eller tre før jeg får sparet sammen til sådan en sag, men derfor kan man jo godt være en anelse misundelig i mellemtiden. 😉

 • Tusind tak! 🙂 Det afhænger af størrelse, men fx er den mindste reissue ca. 5000kr dyrere end den mindste Boyy.

 • Hehe, det var også lidt teaser-agtigt, men det var nu ikke meningen. Var bare så fokuseret på at fortælle historien om Chanel-tasken. Det er YSL’s Belle Du Jour clutch 🙂

 • Hehe, jeg kan sagtens være misundelig på dem, der har bugnende taskesamlinger, men jeg kan ikke rigtigt selv få mobiliseret én 🙂 Og tak!

 • Den er jo fantastisk smuk! Tillykke med den!

  Og det er helt rart at høre at der er andre fashionistaer, der kører samme forbrugsstil som mig vedr. tasker… jeg kan ikke skifte mellem flere, hvis jeg først har fundet yndlingen. (Sådan har jeg det SLET ikke med tøj)
  Jeg er så Mulberry-pige med lange skulende blikke mod Chanel og Gucci… 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top