Du læser nu
Hverdagsliv // The greatest thing in the world…

Hverdagsliv // The greatest thing in the world…

Hverdagsliv // The greatest thing in the world...

Ahh.. Endelig fredag – efter en lang uge med lange dage på job, sene aftener og rejsedage er den kærkommen. Billedet her er faktisk fra forrige uge, hvor jeg havde en enkelt aften, hvor mit hektiske skema nåede at indhente mig. Jeg havde planlagt både aftenarbejde, løbetur og oprydning. Istedet faldt jeg i søvn på sofaen, kom aldrig ud og løbe, fik absolut ikke arbejdet og endte med at spise nødder (hvis Ikke I har smagt Kim’s nye nøddebrud, så skal I gøre det.. Mega optur.. ) og chokolade til aftensmad. Men det er ok. Jeg tror jeg har brug for den slags aftener engang imellem. Eller. Jeg ved det. Jeg glemmer det bare, når aftalerne vælter ind og planerne formerer sig i min kalender, som var de et kuld kaniner.

Jeg vil gerne prøve at blive bedre. Blive bedre til at huske mig selv, og at det er ok, at sige nej, selvom man ikke har andre planer end at være sammen med sig selv. Men det er svært – synes I ikke også det? Når ikke man har andre planer, føler man sig nærmest forpligtet til at sige ja. Selvom man ikke orker det, og det var den sidste friaften i den uge, der lige røg. “Og det bliver jo også hyggeligt, når først jeg kommer afsted”, tænker man for sig selv. 

Egentlig kommer mine tanker af en helt konkret situation, hvor verden og højere magter sagde fra for mig, hvor jeg ikke selv magtede det. Efter 3 ret hardcore rejsedage på job med sene aftener, præstation og overblik landede jeg onsdag aften på Kajen. Kørt helt ned til sokkeholderne… Men alligevel med planer om at skulle til sommerfest med søde veninder, jeg får set for lidt, fordi jeg arbejder (for) meget. Den dårlige samvittighed nager…. Men da jeg onsdag morgen kl 06:35 kæmpede mig igennem horder af glade charterturister i Arlanda for at nå 7’eren til København, var min kuffert ikke ligeså hurtig…. Bagagebåndsstop og kaos betød at jeg måtte stå med lang næse i Kastrup. “Vi kan formodentligt levere den i aften…” lød beskeden. Det var altså dén middagsaftale, der røg. Den dårlige samvittighed nagede videre. Og alligevel også en snert af lettelse indvendigt – for jeg var træt. Så træt, at der næsten ikke var noget tilbage af mig. Fysisk træt efter at have fået 4 timers søvn, mentalt træt efter hårde dage. Så træt at jeg væltede omkuld inden aftensmaden. Og så var det måske meget godt, at jeg ikke var taget ud. Ligegyldigt hvor gerne jeg ville. Ligegyldigt hvor meget samvittigheden nagede. Nuvel. Det er stof til eftertanke og det første skridt må vel være, at være sig selv det bevidst. At være opmærksom på det. Jeg kan ihvertfald mærke, at jeg har brug for lidt flere mig-aftaler den kommende tid…

Hverdagsliv // The greatest thing in the world...

 Kommentarer (2)
  • Nogle gange er det bedste og det man (jeg i hvert fald) har allermest brug for, bare aleneaftener. Det lyder som en tiltrængt lur på sofaen! Det ville til enhver tid også vinde over løbetur her 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top