Du læser nu
Outfit // Pencilskirt og lyserøde slipons… og noget om at vinke farvel.

Outfit // Pencilskirt og lyserøde slipons… og noget om at vinke farvel.

Outfit // Pencilskirt og lyserøde slipons... og noget om at vinke farvel.

Outfit // Pencilskirt og lyserøde slipons... og noget om at vinke farvel.

Outfit // Pencilskirt og lyserøde slipons... og noget om at vinke farvel.

Outfit // Pencilskirt og lyserøde slipons... og noget om at vinke farvel.

Shoes – Notabene // Pencilskirt – H&M // Sweatshirt – Isabel Marant pour H&M (similar) // Bag – Chanel (affordable alterntive)

Et casual weekend-outfit fra en casual weekend. Jeg har brugt det meste af min weekend på at være sammen med min familie. Lige om lidt er den nemlig spredt for alle vinde. De første er faktisk allerede fløjet over atlanten. Heldigvis kommer de hjem igen om en måned. Men før jeg ved af det har Pix, Nix og deres forældre fulgt trop. For at blive permanent. Eller. Ihvertfald i så lang tid, at man med rette kan kalde det permanent. Jeg har vidst det længe. Men skubbet tanken foran mig og undladt at snakke om det – alle ved jo, at når først man har sagt noget højt, så er det rigtigt. Alvor. Og jeg har jo nok vidst at det ville komme – for det ligger i vores eventyrlystne blod. Jeg er splittet mellem at være ved at revne af stolthed og samtidig ved at knække af ærgrelse. Over at se min bedste legekammerat rejse – og have mine små hjerter med i bagagen.

Nuvel. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, og jeg (som er forfalden til all things american) er svært tilfreds med nu at have en fast base på den anden side af vandet – noget som allerede skal udnyttes i år. Det vender jeg tilbage til:) For først skal de afsted. Og flytte – en hel container. Og det har kostet noget oprydning, og jeg har hjulpet til og fyldt lidt op i shoppen. Ungernes advokat-mor er (på trods af 2 børn… træls type) stadig et lille nips, så det meste af det nye er str. S og sko i str. 36:) Find det HER.

Outfit // Pencilskirt og lyserøde slipons... og noget om at vinke farvel.

 

INDLÆGGET INDEHOLDER AD-LINKS
 Kommentarer (8)
  • Ja, og jeg glæder mig til at høre Pix begynde at snakke amerikansk. Og være sej. Han er sej i forvejen, men I ved hvad jeg mener 🙂

  • Ja, det er super spændende. Igår blev alle deres ting hentet i en stor container, så nu er de for alvor på vej 🙂

  • Jeg tager afsted til september, så der går lidt tid endnu – men billetten er booket 🙂

  • Tak – det er lidt træls. Men også lidt spændende. Og lige nu nyder jeg bare en masse kvalitid med dem allesammen.

  • Uf, det gibber i hjertet at læse dette indlæg. Kender alt for godt til situationen. Det er ikke altid nemt at være eventyrlysten (eller at have en eventyrlysten familie), men hold op hvor giver nysgerrigheden på livet og verdenen mangefoldigt igen. Selv taget savn m.m. i betragtning. Og som du selv siger; hello US and A 🙂

  • Jøsses, stor omvæltning alligevel. Kan godt forstå, at det må være lidt hårdt. Men også helt enormt spændende, og vi kender jo det eventyrlystne fra dig af også – det må, som du selv siger, ligge i blodet 🙂

    – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  • Hold op en omvæltning, men hvor fedt at de gør og tør det! Det lyder spændende – også med dit amerikanske eventyr, som du pludselig får mulighed for. Jeg glæder mig selv til mit eget amerikanske eventyr til efteråret!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top