Du læser nu
Bolig // Mit andet hjem… på Vesterbro.

Bolig // Mit andet hjem… på Vesterbro.

Flensborggade-lejlighed-acie-blog-indretning-vesterbro-til-salg-3 (1)Flensborggade-lejlighed-acie-blog-indretning-vesterbro-til-salg-1

Flensborggade-lejlighed-acie-blog-indretning-vesterbro-til-salgFlensborggade-lejlighed-acie-blog-indretning-vesterbro-til-salg-4Flensborggade-lejlighed-acie-blog-indretning-vesterbro-til-salg-3Flensborggade-lejlighed-acie-blog-indretning-vesterbro-til-salg-2

Ja, sådan ser der ud. På Flensborggade. Hvor Skjorten altså boede, da vi mødte hinanden. Nu bor han på Kajen. Og det er jo lidt skørt at have to lejligheder stående i København, så tiden er vist inde til at vinke farvel til Flensborggade, selvom det er et mægtigt rart sted:) Den er lige blevet lagt på nettet og vi har derfor lige fået billederne – jeg synes den er så fin, så det er helt vemodigt at skille sig af med den. Tilgengæld er det nu lidt mindre angst at dele den i dette forum – når man har sagt mentalt farvel, føles det ikke helt så privat. Og jeg synes der var så mange fine detaljer, som måske kan inspirere. Jeg elsker de rå murstensvægge (de har kostet blod, sved og tårer), cocktailtavlen i køkkenet (kan I kende min håndskrift fra headeren? 😉 ), arbejdsbordet på kontoret og ‘sengebordet’, som vi har lånt af Tine.. Det er dén stol, der engang blev omtalt som “magasinholder” i et fancy indretningsmagasin.. “Magasinholderen har Tine fundet på loppemarked”… It’s a chair. Det har vi grinet meget af 😉 Lampen på sengebordet er en gammel arbejdslampe, der har ligget på et loft i mange år inden den fandt glæde hos os igen. Og stolene rundt om spisebordet er dem vi tager med os til Kajen – begyndelsen på projektet om at samle forskellige sorte stole omkring et smukt plankebord. Et projekt, jeg nok skal skrive mere om, når vi når lidt længere:) Og det jeg er allermest glad for er, at det er lykkedes os at finde den gyldne balance mellem lyst og nordisk, uden at det er blevet klinisk. Ja. Det var altså Flensborggade – der sker mange ting lige nu, kan I nok fornemme. Men det er nok meget sundt:) Hvis I er nysgerrige efter mere, så kan I se plantegninger, flere billeder, præcis adresse etc. hos ejendomsmægleren HER. De har ikke fået lagt noget tekst op endnu, men det kommer nok:)

—-ooo—-

We’re in the process of selling my boyfriend’s old appartment and I thought I’d share some of the pictures from the listing – I really love the place, so it’s a little sad to let it go, but on the other hand, it feels stupid (and very expensive) to just have it for the sake of having it. I love the brick walls, the cocktail card in the kitchen (recognize my handwriting?), the bedside ‘table’ and lamp and the black dining chairs… And the fact that we found the perfect balance between light and nordic, without going too white and clinic. You can see the listing here if you’re curious for more pics:)

 Kommentarer (31)
 • Ved godt at indlægget er skrevet for lang tid og en sommer siden…men…lampen over spisebordet? Hvorfra? Er nemlig på jagt efter hvide lamper til spisebord, og det er virkelig svært…(eller – jeg er virkelig kræsen…)…men denne her er pæn, og kan også klare at der kommer en til ved siden af.

  • Argh! Men tak…bare lige når nu jeg har fundet 5000kr til 2 af Utzon Concert pendlerne…og så kan jeg gå i Ikea og stadig ha’ råd til en FEST! Bombom. Tilbage til tegnebrættet og prioriteringerne. Suk!

 • Åhh ja – de fine mørke, grønne låger, hvis jeg ikke husker galt. Som sagt – Skjorten har gjort den virkelig fin.:)

 • Hmm… Jeg tror det? Flere af ejendomsmæglerne har sagt at den er oplagt til forældrekøb, men jeg ved ikke hvordan man bliver ‘godkendt’ til det. Tænker du i fht ejerforeningen? Eller? Synes klart du skal ringe til ejendomsmægleren – han kan garanteret svare super let 🙂

 • Ah, så giver det mening:) Sejt – så har du set den før mig. Jeg har aldrig set det gamle køkken fx!

 • Nej hvor er den lækker!!!! Lige præcis sådan en jeg leder efter – ved du om den er godkendt til forældrekøb?? Den er helt perfekt nemlig! 😀 😀

 • Nå, jeg kan ikke få lov at svare din kommentar, så skriver lige en ny. Jeg er 100% sikker – kan genkende gulvet i køkkenet og badeværelset, og jeg har også tjekket selve opstillingen ift. etage. Den var til salg i hele 2010, fordi sælger forventede en urealistisk høj pris for den. Som sagt blev mit bud afvist til stor frustration for Danbolig – og kort efter blev den taget af markedet. Så den blev aldrig solgt i den omgang, hvilket forklarer, at den ikke er registreret som været i salg siden 2002. Jeg lagde godt mærke til, at den så endelig blev solgt i 2011, og til en lavere og helt passende pris.:)

 • Ja det er vel rigtigt, men så er der vel også til en god ferie hvis han får den solgt snart 😉 Puha den kaj der 😉 Men jeg krydser fingre for den ryger hurtigt 🙂

 • “Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” – er det ikke sådan man siger? 😉 Kajens kvm-pris er endnu værre (45tkr)… Det er dyrt i København – og priserne er steget en del i løbet af de sidste par år.

 • Wow er lidt forbavset over prisen, den koster næsten (+-500.000) lige så meget som mit hus jo og vi har altså 146 kvm.. Er priserne virkelig så høje i KBH? 😮

 • Er du sikker? Han købte først i slutningen af 2011 og inden da havde en ikke været til salg siden 2002.. Så det kan ikke rigtigt passe med årstallet 🙂

 • Haha… Jeg har haft lidt indflydelse – og i de sager, hvor vi ikke kunne blive enige, blev Tine bragt ind som ekspertdommer og øverste myndighed 😉

 • Ja, der er super pænt – og det må også være lidt sjovt for dig at se, for du kender ham jo 😉

 • PS. Jeg bød mere, end den endte med at blive solgt for (til Skjorten antager jeg så)… Their loss!;)

 • Ej, det er jo den lejlighed, jeg bød på i 2010 og ikke fik! Jeg tænkte straks, at den så bekendt ud… Han har godt nok gjort den fin.:)

 • Hold op hvor er det pænt! Har Skjorten selv stået for indretning og sådan eller har du også haft en finger med i spillet? Ellers er jeg godt nok imponeret over de mandlige evner hvad angår indretning. Sådan ville min kærestes hjem aldrig se ud, hvis vi boede hver for sig!

 • Hvorfor i alverden har vi aldrig stødt ind i hinanden på Vesterbro, hvis du har været der så meget? Jeg bor jo lige om hjørnet!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top