Du læser nu
Craving // Zara kitten heels på udsalg

Craving // Zara kitten heels på udsalg

…. Jeg har for snart mange år siden lært, at jeg aldrig skal sige aldrig… Når det er sagt, så havde jeg (troede jeg..) en aftale med mig selv om, at visse beklædningsgenstande… well… vi havde haft vores fair chance sammen. The kitten heel, lå absolut i den kategori. Og jeg hader (.. hadede) måske kitten heels mere end så mange andre – for når man er lang, som jeg er det, så virker kitten heels mest af alt, som en dårlig undskyldning for ikke at tage ‘rigtige’ heels på. Som om man ikke vil have høje hæle på, fordi man føler sig for høj. Og så står man dér som en anden undskyldning for sig selv i et par hæle der er hæle, uden at være det. The kitten heel er, således, blevet symbolet på en masse dårligt i mit hovede – nok ikke helt fair, hvis jeg tænker mig lidt om… Og nu er det altså sket – jeg sidder og drømmer om at klikke et par kitten heels hjem.. De er fra Zara og og på udsalg netop nu.  Der er masser af unge damer, som sporter dem til bravour, og jeg forestiller mig, at de vil få mig til at føle mig både chic og smart på kontoret. Helt uden at jeg behøver at få ondt i fødderne. Ha. What’s not to love!?

—-ooo—–

I really thought that kitten heels weren’t exactly something I would ever wear again. Don’t get me wrong – I’ve learned that I should never say never about a million years ago. I just didn’t think that these would be a clear manifestation of the importance of that learning. Oh well. They’re super chic and great for the office – so tempted! You can find them on sale here!

Craving // Zara kitten heels på udsalg

 Kommentarer (8)
  • Jeg har et par kitten heels (ikke dem her), og er top glad for dem. Er dog helt standard højde, så har faktisk aldrig tænkt over problemstillingen som du beskriver, men jeg synes det er fantastisk – bruger dem til hverdag og føler mig chic, og har ikke ondt i fødderne:).

  • Uhh jeg har ikke et godt forhold til kitten-heels. Synes det kræver en slank fod og måske også ben, før det ser fint ud. Er desværre ikke i besiddelse af en slank fod så jeg holder mig til dem med 8-9cm hæl – det er noget bedre 🙂

  • Kan virkelig godt følge dig! Syntes at udformningen af lige præcis disse er så elegant! De er så klassiske med den lille sløjfe! Er så fristet selv, men hvorfor pokker kunne de ikke bare have lavet dem som et par ballerinasko??? Den der lille bitte hæl syntes jeg virkelig ikke er særlig klædelig. Jeg tror at jeg holder mig i skindet men kan virkelig godt forstå at du er fristet. Og hallo hvis de er på tilbud kan man da altid prøve :-p

  • Jeg synes de er rigtig fine, så fine at jeg har klikket dem hjem. Tror de vil blive det perfekte par hverdags sko, når man ikke gider helt flade og tilmed heller ikke helt høje, jeg vil personligt ikke kunne holde ud til en hel dag på høje hæle, og tilmed kan flade godt blive lidt kedeligt i længden… 🙂 GØR DET !!! 😉

  • De er rigtig fine -forfra. Men jeg har det som du i forhold til den hæl. Personligt synes jeg ikke det gør noget godt for kvinder at gå i hæle under 8 cm -det ser bare ikke rigtig godt ud -det giver ikke den pæne holdning, jeg synes det mere ser ud som om at kvinder “tramper rundt” med den type hæl. Det er bare ikke godt. Så hellere bare gå i flade sko.
    De er rigtig fine, men jeg ville holde mig til den første indskydelse -hold dig fra dem når de har så lav hæl.

  • Jeg hører dig! Jeg er selv topmeget i tvivl mht kitten heels, for jo, de er da fine og ja, man får sikkert ikke ondt i føderne, men synes ikke rigtigt, at jeg kan se mig selv i et par. Men måske? Havde kitten heels på, da jeg blev konfirmeret for 15 år siden, hvor jeg ikke husker at være specialt bevidst om højden og hvorvidt det var kikset eller ej. Anyway – tror de ville klæde dig på den absolut ikke-kiksede måde! Så er ja herfra 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top