Du læser nu
Bolig // Muuto Stacked Reolsystem

Bolig // Muuto Stacked Reolsystem

Bolig // Muuto Stacked Reolsystem

Bolig // Muuto Stacked Reolsystem

OK… Få ting er der blevet gået ligeså heftigt i cirkler om, som valget af reol til Kajen.. Det kostede lidt tilløb, for som jeg sagde, sidst jeg snakkede om de (forbandede) reoler, så er 10k for et reolsystem jo også en slags investering. Og noget, der i det mindste, kræver lidt omtanke. Men der var ikke andre. Og det var dén jeg ville have. Så langt om længe er den flyttet ind. Og jeg er mægtigt glad for den – men hvis jeg troede det var svært at købe reolen, så ved jeg ikke hvad jeg skal sige om at ‘style’ reolen (jeg er blevet den slags idiot, der siger ord som ‘style’ om en reol efter jeg har mødt Tine. Jeg fraskriver mig ethvert ansvar). Jeg kan få hel præstationsangst ved tanken om at alle mine bøger ikke har hvide, sorte og grå indbindninger. Over at jeg faktisk har ting at putte i reolen. Og over at nogen insisterer på at der også skal være plads til små fodboldfigurer og en romerhjelm i kobber

Indtil videre er hjemmets bunker og hjemløse nips blevet kastet ind i de tomme rum.. Jeg har samlet lidt inspiration nedenfor. Jeg synes de grå filkasser på øverste billede er ret fint og den mega pæne Libratone ligeså (jeg ved ikke hvem det er, der har formået at designe et uimodståeligt pænt OG velspillende musikanlæg, men jeg vil gerne sende en tak. Af hjertet tak. Nu skal der bare indledes en charmeoffensiv for at musikchefen lader det flytte ind).

—–ooo—–

Ugh – I’m been circling around the Muuto stacked bookcases and I finally caved and bought them. I’m really happy that they’ve finally moved in, but now awaits the difficult task of ‘styling’ them (I can’t believe I just said that… “styling” a bookcase.. get real). I’ve gathered some inspo below – I especially like the grey felt boxes and the super cool libratone in the top picture.

Bolig // Muuto Stacked Reolsystem Bolig // Muuto Stacked Reolsystem Bolig // Muuto Stacked Reolsystem Bolig // Muuto Stacked Reolsystem

Bolig // Muuto Stacked Reolsystem

 Kommentarer (3)
  • Hej. Har selv overvejret at købe muuto reoler, men har kun fundet dem på nettet, og ville gerne se dem i virkeligheden. Så ville hører om du havde købt dem over nettet eller måske havde en butik hvor jeg kunne finde dem?

  • Libratone’n er fantastisk! Vi har den i en tand mindre, der står op, men som ikke er den lille, der kan transporteres rundt. Også i grå. Fantastisk smuk og fantastisk velspillende! Det kan du godt sige videre til ham, der tøver 😉

  • Åh den er pæææn…
    Tine må vel holdes delvist ansvalig og hjælpe med at “style” den. Og når romerhjelmen SKAL være der er det da altid noget at den er i kobber 😉
    I øvrigt er der et par kitten-heels på vej til mig – apropros at holde nogen ansvarlig *host host*

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top