Du læser nu
Outfit // I sæt fra VILA og Roskildeplaner

Outfit // I sæt fra VILA og Roskildeplaner

Ahh… Endelig fredag. Jeg har heldigvis haft en mere rolig end de sidste par uger, og har istedet for at rejse rundt brugt min tid på min familie. Det føles bedre:) Jeg forsøger at maxe tiden med ungerne og har i denne uge formået at klemme adskillige nevø-krammere ind i skemaet. Vellykket, med andre ord:) Weekenden skal jeg bruge på Roskilde – jeg tager afsted lørdag, og glæder mig til drikke øl i kander, spise bolo og hjemmelavet æblegrød… Se Jenny Wilson og især Arctic Monkeys som er én af mine favoritter (det her nummer kunne jeg høre igen og igen og igen til mine dages ende). I go crazy. Og det her. Og forhåbentligt viser vejret sig fra sin allerbedste side (det siger udsigterne i hvertfald) og så skal jeg bare hænge i solen, kramme glade venner og genfinde den der totale følelse af lykke, som ramte hele Roskilde sidste år, da The National spillede – kan I huske det? Det var fantastisk

—–ooo—–

Ah – finally Friday! I’m spending the weekend at Roskilde Festival and I can’t wait to enjoy some good music, good food and good friends in the sun. The weather’s supposed to be really nice and I’m really excited. Arctic Monkeys are playing and they’re a personal fave – I was sad to miss Rolling Stones (super sad actually…), but I had to choose between getting a full day Saturday or just going after work on Thursday, and decided that the first option would be the smart choice. 

Outfit // I sæt fra VILA og Roskildeplaner

 

INDLÆGGET INDEHOLDER AD-LINKS
 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top