Du læser nu
Weekend // Roskilde 2014, fadøl og fritter

Weekend // Roskilde 2014, fadøl og fritter

Weekend // Roskilde 2014, fadøl og fritter

Ahh… Gennem-herlig weekend:) Jeg har holdt fri, som I nok har bemærket – og jeg tænker (og håber) at I er mange, der også har været ude og nyde det gode vejr, istedet for at trawle blogs igennem. Min weekend brugte jeg på Roskilde. På fadøl, på gode venner, på kærlighed, på fish&chips, på en Hanegal-hotter, på en Dixie-burger, på at sidde i solen og hænge og ikke mindst på at se solen gå ned over Orange til en helt igennem fantastisk Arctic Monkeys koncert. Jeg startede dagen i nederdel, men havde et par jeans og en cardi med til at skifte i løbet af aftenen… Og var altså i all black og rimelig plain jane – dog i nye Roshe Run’s i sort, som jeg fandt til en billig pris i str Agurk på en børnewebshop (så er dét tip iøvrigt givere – se også de her Air Max.. de er jo alt for optur.. eller et par sorte Nike Free 5.0.. sejt)… Jo jo – det var lykke helt ind til knoglerne, men nu er jeg også helt Roskilde-mættet, og orker ikke høre mere indtil det går igang igen til næste år. Mon ikke I også er et par stykker der har det sådan? 🙂

Weekend // Roskilde 2014, fadøl og fritter

Weekend // Roskilde 2014, fadøl og fritter

Weekend // Roskilde 2014, fadøl og fritter

Just a few snaps from my weekend, which was spent at Roskilde Festival – it was great, I had beer, I had fish&chips and I saw Psyched Up Janis and an amazing Arctic Monkeys concert… Plus more.. My outfit was super chill and probably not even worth showing – but for me it was all about having a good time and not about looking fancy. So there I am. All black and plain-Jane’y 🙂

 

Weekend // Roskilde 2014, fadøl og fritter

 

INDLÆGGET INDEHOLDER AD-LINKS
 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top