Weekend // Roskilde 2014, fadøl og fritter - Acie

Weekend // Roskilde 2014, fadøl og fritter

Weekend // Roskilde 2014, fadøl og fritter

Ahh… Gennem-herlig weekend:) Jeg har holdt fri, som I nok har bemærket – og jeg tænker (og håber) at I er mange, der også har været ude og nyde det gode vejr, istedet for at trawle blogs igennem. Min weekend brugte jeg på Roskilde. På fadøl, på gode venner, på kærlighed, på fish&chips, på en Hanegal-hotter, på en Dixie-burger, på at sidde i solen og hænge og ikke mindst på at se solen gå ned over Orange til en helt igennem fantastisk Arctic Monkeys koncert. Jeg startede dagen i nederdel, men havde et par jeans og en cardi med til at skifte i løbet af aftenen… Og var altså i all black og rimelig plain jane – dog i nye Roshe Run’s i sort, som jeg fandt til en billig pris i str Agurk på en børnewebshop (så er dét tip iøvrigt givere – se også de her Air Max.. de er jo alt for optur.. eller et par sorte Nike Free 5.0.. sejt)… Jo jo – det var lykke helt ind til knoglerne, men nu er jeg også helt Roskilde-mættet, og orker ikke høre mere indtil det går igang igen til næste år. Mon ikke I også er et par stykker der har det sådan? 🙂

Weekend // Roskilde 2014, fadøl og fritter

Weekend // Roskilde 2014, fadøl og fritter

Weekend // Roskilde 2014, fadøl og fritter

Just a few snaps from my weekend, which was spent at Roskilde Festival – it was great, I had beer, I had fish&chips and I saw Psyched Up Janis and an amazing Arctic Monkeys concert… Plus more.. My outfit was super chill and probably not even worth showing – but for me it was all about having a good time and not about looking fancy. So there I am. All black and plain-Jane’y 🙂

 

Weekend // Roskilde 2014, fadøl og fritter

 

INDLÆGGET INDEHOLDER AD-LINKS

8 kommentarer

  • Jeg har ikke en gang små fødder (39-40), men det har børn nu til dags tydeligvis heller ikke, så jeg nyder godt at billige børnepriser 😉

  • Hvor ser det bare hyggeligt ud 🙂 Ja når man har små fusser skal man huske at tjekke børneafdelingen – selvom jeg ikke mener at str. 38 er så småt…. Men min niece på 7 bruger str. 37, så der er nok noget om snakken 😉
    /Camilla – https://cfashion.dk

  • Størrelserne er rigtige nok – så hvis du kan se din størrelse, så kan du trygt bestille:)

  • Hej Acie 🙂

    Er de Nike 5.0 på Growing feet kun til børn? Eller er det ‘Alm’ voksen str? God dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top