Du læser nu
New in // Sæt fra Moss Copenhagen

New in // Sæt fra Moss Copenhagen

New in // Sæt fra Moss Copenhagen

New in // Sæt fra Moss Copenhagen

Ugh… De af jer, der følger med på Insta (@acieagurk) har nok opdaget, at jeg er blevet ramt af en fornølelse. Ret ubarmhjertigt, når solen banker ned og temperaturen er i top. Nuvel. Jeg forsøger at hygge mig med store mængder søvn og is (dét og citron-sodavand er det eneste jeg har lyst… interesting diet). Jeg skyller det ned med lige dele ‘Solsidan‘ og netshopping – som alle ved, er den eneste rigtigt kur mod sygdom. Og når nu vi snakker om dét, så tænkte jeg, at jeg ville vise mit nye sæt fra Moss Copenhagen frem. Jeg har været så glad for det stribede shortssæt jeg købte sidste år, så jeg tænkte, at jeg måtte have ét til. Det er tykkere i kvaliteten end de øvrige jersery-styles jeg har købt fra Moss tidligere (nice), og fåes både online (shorts HER og sweatshirt HER) og i butik nu. 

—–ooo—–

Ugh… I’m home sick on my couch – which truely sucks, since the weather it pretty amazing these days.. But I’m trying to get better – with equal parts ice cream, my fave Swedish TV-show and online shopping. Everybody knows, that that’s the only real cure against any flu or cold… Really. And speaking of, I just bought this set last week. It’s from Moss Copenhagen and available in stores and online now.

 

New in // Sæt fra Moss Copenhagen

 Kommentar (1)
  • Hvor irri med forkølelse nu! Synes du har været hårdt ramt! Er det alle de der flyture? Sådan noget lufthavns- og flyluft kan godt være slemt for slimhinderne!

    God bedring!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top