Du læser nu
Inspiration // 5 klassiske workwear-items på udsalg

Inspiration // 5 klassiske workwear-items på udsalg

Vi nærmer os hastigt final markdowns og lige nu er der altså særligt gode kup at gøre ude på udsalgshylderne – selv har jeg holdt mig meget pænt i skindet i denne omgang. Jeg har købt skoene fra Zara og en silkebluse – to klassiske items, som vil være gode på kontoret. Og det er iøvrigt meget min strategi – overall, kan jeg godt synes, at det er liiidt kedeligt at købe workwear, men det skal jo til, og jeg ved også, at jeg bliver glad for de ting, jeg investerer lidt ekstra i, når det kommer til arbejdsgarderoben. Så derfor er det oplagt at gøre kup på udsalg:) Jeg ville elske ovenstående outfit – de grå jeans fra WonHundred er let cropped og perfekte til flats og lave heels, silkeskjorten fra Malene Birger er en classic (og også på udsalg i hvid) og den herreinspirerede blazer fra Ganni er en sand klassiker, som virkelig er tæt på at flytte hjem til mig!

—–ooo—–

We’re getting close to final markdowns and there are so many great bargains out there – I find workwear shopping slightly boring, but I also really appreciate the items that I spend just a little more on, when it’s for work.. So sale season is my fave season, when it comes to work wear. These items are true classics and perfect for a day at the office – I could get the entire outfit!

 

 

Inspiration // 5 klassiske workwear-items på udsalg

 Kommentar (1)
  • Fine, fine sager!
    Jeg var nødt til at returnere skoene igen. Kunne mærkeligt nok ikke finde ud af at gå pænt i dem, det var for meget “midt i mellem” til at det var rigtig godt.. og så kunne jeg (desværre) lidt for godt identificere mig med alle de “negative” kommentarer i dit kommentarfelt da du først viste dem og kunne ikke rigtig abstrahere da jeg fik dem på, følte mig lidt doven over ikke at tage “rigtige” hæle på og kom frem til at jeg er bedre til at spille safe og holde mig til enten ballerinaer eller høje hæle 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top