Rejser // I år skal jeg til… – ACIE
Inspiration // 5 klassiske workwear-items på udsalg

Rejser // I år skal jeg til…

Rejser // I år skal jeg til...

Rejser // I år skal jeg til...

Rejser // I år skal jeg til... 

OK.. Det er næsten weekend og det føles som om hele verden er på sommerferie. I hvertfald på kontoret, hvor jeg sidder – næsten alene – og hamrer løs i tastaturet. Effektiviteten er i top, men jeg er socialt totalt understimuleret, haha.. Nuvel. Mit eventyr venter forude – som nævnt, så krammer jeg i denne weekend ‘vi seeees’ til Pix, Nix og deres forældre. Det er lidt trist, men også lidt spændende for dem – de skal flytte til New York, for ungernes far (… og altså min storebror) skal over og være Vice President. Ikke af landet, altså. Men af et stort dansk firmas amerikanske datterselskab. Så selvfølgelig er det dér jeg i år skal spendere min sommerferie – jeg venter lidt med at tage afsted, for de skal lige have mulighed for at finde et sted at bo (med et koloenormt gæsteværelse og en pool, tak), men til september flyver jeg afsted og skal spendere 2,5 uge i The Big Apple.

Jeg har været i New York 3 gange før, men sidste gang var i 2008, så det er nogle år siden efterhånden, og jeg har derfor brug for dug-friske tip.. Jeg kender de ‘gængse’ og har forstået, at jeg skal forbi Woodbury Commons Outlet, spise en avocado-mad på Gitane og gå en tur i Central Park.. Så ‘grundlisten’ er i orden – men hvis nu, der sidder nogen af jer, og har tippet til den der lille fantastisk deli, de lokales yndlings-restaurant i Williamsburg eller andre lidt utippede turist-tip, så tager jeg meget gerne imod:) 

Jeg er allerede gået igang med at spare sammen, for jeg regner med at der skal shoppes en del (så del også gerne jeres bedste shoppetip) og har i den anledning anskaffet mig en ny – og særdeles rummelig – rejsekammerat. Den er fra det franske kuffertmærke Delsey og fuld af helt vanvittigt smarte funktioner, som jeg endnu ikke har haft lejlighed til at få udforsket til bunds – det eneste jeg har helt fod på er, at den har TSA-lås (en låstype de amerikanske myndigheder har en nøgle til, så de kan åbne den uden at ødelægge den, hvis de nu får den slags idéer..), hvilket er et must, når nu den skal med til USA… Nuvel. Det er min første ordentlige kuffert, og jeg er helt stolt, når jeg triller afsted med den – det er jo helt åndssvagt, at jeg, der elsker at rejse og gør det meget, ikke har investeret i en ordenlig rejsemakker noget før (… altså – se lige den gamle slidte model her hva’?! Not quite the same…):) 

Rejser // I år skal jeg til...

This summer I’ll be going to New York for a good 2 weeks – I’m visiting my brother and his family, and I really can’t wait. I’ve already started saving for all the shopping I’d like to do, and I have gotten my self a new and pretty sweet (plus very large) suitcase.. It’s from Delsey and it’s both super functional and super stylish. I truely love it! If you’ve got any tips to NYC I’d love to hear them! 🙂

Rejser // I år skal jeg til...

 

 

21 kommentarer

 • Michela

  Måske du kan finde noget inspiration her: http://byguldahl.dk/2014/04/10-gode-rad-hvis-du-skal-til-new-york/
  Med fare for at det er præget af 1. gangs turist 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Jeg besøgte min bror i NYC i april og boede i den forbindelse i Williamsburg. Generelt vil jeg sige at du ikke finder en dårlig restaurant i det område, det er bare med at traske rundt i gaderne og vælge. Men jeg vil særligt anbefale dig at spise på Wythe hotel. Maden er sublim! Efter middag kan det klart anbefales at tage elevatoren op til deres bar “the ides”. Der kan man nyde en virkelig lækker cocktail, mens man kan sidde og beundre synet af manhatten på den anden side. En hel fantastisk oplevelse, især hvis man lige smutter ud på deres tagterrasse!

  God tur 🙂

  (P.s. morgenmaden er et ekstra besøg værd!) wythehotel.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katia

  Jeg har netop været i NYC for første gang og jeg er forelsket! Vi boede i Williamsburg og endte med at spise morgenmad en del gange på fantastiske Egg Restaurant! Den er et must! http://www.eggrestaurant.com.The Bedford i Williamsburg også super lækker med en skøn avokadomad. http://thebedfordonbedford.com. Derudover kan jeg varmt anbefale; fantastisk pizza på Lombardi’s i Soho, lækre cupcakes fra Georgetown på Mercer Street, morgenmad på The General Green i Brooklyn, middag på The Standard i Meatpacking, middag på Tao, fastfood hos Shake Shack, skøn hjemmelavet Ginger Soda på Buddy’s i Meatpacking, frisk hummer fra Chealse Market, hyggelige cafeer og lemonade i spandevis på Henry Street i Brooklyn, hyggelig fransk stemning på Cornelia Café i Greenwich Village… Jeg kunne blive ved! Ha’ en fantastisk tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Åh, jeg er SÅ misundelig på, at du skal til NY! Jeg var der forrige sommer efter et udvekslingsophold og brugte to uger på at gå byen tynd. Jeg vil umiddelbart anbefale dig to ting, der var højdepunkterne på min tur: Chelsea Market, som er sådan en kæmpe food court i en gammel fabriksbygning. En utrolig stemningsfyldt atmosfære med lækker mad. What not to like? Og så Washington Square Park, som faktisk er min yndlingspark i NY. Jeg kom forbi parken på en VAAAAARM sommerdag og tilbragte hele dagen ved at ligge skiftevis på ryggen på græsplanen, på føderne i det store vandbassin/springvaden i midten eller på en bænk foran gademusikanterne med en is i hånden. Simpelthen så hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Årh manner, en tur til USA! Jeg skal også nok nå det en dag, det er jeg simpelthen nødt til 😉 Det lyder rigtig dejligt, og din nye kuffert er bare fin. Meget klassisk og meget Acie 😉

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ib

  I skal klart besøge Aurora i Williamsburg på grand st ned mod vandet. Lækker italiensk mad, god vin og drinks. Elsker det sted. I kan tage East River ferry lige til døren.

  God tur!
  Kh Ib

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg smider også lige et link dertil, så du kunne tjekke det ud og se om det overhovedet frister – http://bigdaddysnyc.com 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Husk et par gode sko, og en rigtig god appetit. I New York er der fantastisk mad, på alle gadehjørner (altså næsten). Dog vil jeg give Big Daddy’s en kæmpe anbefaling. Det er en dinerrestaurant, der vist nok befinder sig på tre forskellige locations i NY, så man kan jo vælge den i nærheden. Det er den hyggeligste type diner hvor der er masser af pynt på væggene og den helt rigtige stemning, der bringer dig tilbage i tiden. Desuden er menukortet også noget, at råbe hurra for (heldigvis!) for ikke nok med, at du kan få greasy breakfast og helt typiske amerikanske burgers, så har de dedikeret en halv side til de mest fantastiske milkshakes både med oreos og candyfloss, hvor du simpelthen får smagen og endda også en lille sky af det søde stads ovenpå! Vi stjal endda et par stykker af deres menukortfoldere med hjem, fordi de simpelthen er så pæne og søde. Du kan vel næsten fornemme på mig, at jeg bliver skuffet hvis ikke du prøver. Vi fik indsamlet gode minder derfra, men måske du ikke skulle fortælle din bror og hans familie om den, så de i det mindste sparer de kalorier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Jeg er lige kommet tilbage fra NY og jeg var godt nok skuffet over Woodbury Commens – så det ville jeg slette fra min liste hvis jeg var dig. God tur og flot kuffert 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Bubby’s i TriBeCa. (120 Hudson St.)
  Bedste mad jeg fik i NY. Hyggelig og afslappet, lækker mad og fantastisk stemning. Da jeg gik derfra med et stykke Keylime pie og et stort stykke New York cheesecake i en doggybag, var jeg nok så lykkelig, som en madglad pige kan blive 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Det er helt perfekt! Tusind tusind tusind tak! Det var præcis sådan nogle tip jeg var ude efter!! Juhuu!!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Uh – tak for tip. Det er noteret! Elsker både milkshakes og apple pie.. Mhmm… <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Faktisk har jeg lavet præcis sådan en guide for 3 år siden – den kan du finde her: http://stylista.dk/blog/acie/flyve-langt (hurra for arkiver!)… men den trænger faktisk til en opdatering, så det kunne da være, at jeg lige skulle arbejde lidt på det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Husk at tjekke pigenogpomfritten.dk for hendes NY burgerguide (den danske er også god)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Den her fåes faktisk også i en kabinestørrelse, som jeg overvejer at slå til på – jeg har nemlig også brug for sådan en i forbindelse med job (det lyder iøvrigt hårdt at skulle pendle mellem Århus og Kbh.. Av.)… Og mja – jeg er jo en stolt søster som gerne vil råbe min brors fortræffeligheder ud til hele verden, men jeg ved ikke om han vil være så skide glad, hvis jeg gør det.. Øh.. Han har (havde?!) kontor på Esplanaden i et hus med blå øjne. Så har jeg vist hverken sagt for meget eller for lidt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Hahaha – åh nej, jeg håber ikke at han giver Skjorten gode idéer imorgen, når de skal se bold 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  N.Y Must!!

  På spisefronten – Ved ikke hvor “hemmelige” disse steder er – Men lover at de laver lækker mad c”,)

  Bestil altid bord i forvejen online opentable.com helst en dag eller to før, så det kræver lidt planlægning.

  1. “Shake Shack”. (Her kan dog ikke bestilles bord)
  http://www.shakeshack.com/
  Burgers & Fries i Madison Square part (IKKE at forveksle med Madison Square Garden!)
  Den ligger også i Midtown/East/Murray Hill området og inde i denne her lille park finder man også Shake Shack burger & fries. Køen er altid semi-lang, men det er det hele værd!!! Best burgers, fries og MILKSHAKES!!!

  2. ‘Spice market’
  http://www.spicemarketnewyork.com/
  Super lækkert Asien-Fusion i ‘Meatpacking district.’

  3. “Blue Smoke” .
  http://www.bluesmoke.com/
  På Midtown/East side.
  De har de lækreste spareribs, og sides!.
  Anbefaler varmt deres Texas ribs, og deres Mac & Cheese er guddommelig. Deres ‘sweet potatoe wedges’ ligeså.

  4. “Pastis”
  http://www.pastisny.com/
  Super lækker klassisk fransk bistro. Kan varmt anbefale deres løgsuppe, bøf og ckokolade mousse.

  Håber du måske kan få glæde af disse tips.

  Og rigtig lækker tur!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Ej, hvor jeg misunder dig at du skal et smut til NYC ! Jeg var der selv for første gang sidste efterår, og det var en fantastisk tur. Hvis du kommer i nærheden af Rockerfeller Center, så synes jeg, at du skulle prøve at tage en tur på Bill’s Bar and Burger (ligger i nærheden af Rockerfeller). De har de mest fantastiske milkshakes og en rigtig lækker æbletærte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Hej Acie!
  Sådan en globetrotter som dig, må da have et par tips til hvad man skal have med på flyveturen – så som tøj, underholdning og så videre 🙂 Kommer altid selv til at slæbe for meget med i flyet og så ikke bruge det jeg har taget med :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Maria

  Så spændende!!
  Er blevet inspireret til at købe en ny kuffert – dog i håndbagage størrelse, da jeg til efteråret grundet arbejdet skal pendle en del mellem Aarhus og København. Må sige, at du ser forrygende fanstatisk ud – også med en kuffert i hånden 🙂
  Det er da virkelig en power-familie, som du er en del af. Må man spørge til hvilket selskab brormand arbejder for?

  Kh,
  Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Sikke en lækker kuffert! Herhjemme er nyeste investering på dén front en bolchestribet, som yngstemanden har bestemt, da han blev slæbt med på et taskeoutlet. Den går udelukkende under navnet “bolchekufferten”.
  Og hvor er du heldig med New York – faktisk er vi i gang med opsparing til en rejse dertil. Nogen har bildt manden ind at man skal have lige så mange penge med, som rejsen koster, når man har sin kæreste med. Ved ikke hvorfor han tror på det.
  B

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration // 5 klassiske workwear-items på udsalg