Du læser nu
Outfit // Ny blondetop fra Notice

Outfit // Ny blondetop fra Notice

Outfit // Ny blondetop fra Notice

Outfit // Ny blondetop fra Notice

Outfit // Ny blondetop fra Notice

Outfit // Ny blondetop fra Notice

Et dovent weekendoutfit i nederdel, espadriller og ny blondetop fra Notice. Eller. Blondetop er egentlig ikke det rigtige ord, men jeg ved ikke, hvad jeg ellers skal kalde dén stofstruktur. Jeg er virkelig glad for den og jeg kommer til at leve i den – både på job og i weekenderne:) Ville faktisk ønske, at den også fandtes i sort – havde slået til med det samme! Find den online HER.

Weekenden bruges iøvrigt på så lidt som muligt – jeg er langsomt ved at komme ovenpå efter forkølelsen og forsøger således at klemme så meget nevø/niece-tid ind i programmet som overhovedet muligt, inden der skal vinkes og krammes… Igår blev det til grill og rødvin, og idag er vi budt på frokost, så jeg er igang med at bage brød  af den lyse lækre slags, som er smækfyldt af hvede… hvis mine hænder er faldet af imorgen, ved vi altså hvorfor. Jeg havde tænkt mig at smide opskriften på bloggen i løbet af ugen, for I er nok en del, der er i sommerhus, og hvad er mere sommerhus-agtigt end friskbagt morgenbrød? 🙂 

—–ooo——

Just a super lazy weekend outfit wearing my new lace top from Notice – or well, it’s not really lace, but I don’t know what else to call it. I really really like it and it’s perfect for both leisure and work wear.. Heck – I wish they even made it in black:) 

Outfit // Ny blondetop fra Notice

 

 
 Kommentarer (3)
  • Tusind tak for svar. Avs, jeg kan godt forstå du vælger det fra, men kan mindst lige så godt forstå at du også vælger det til i weekenden. Det hele skal lige opvejes; ondt i maven er træls, men et lækkert nybagt brød er jo også livskvalitet:) Jeg har fx valgt at bage boller i dag, fordi det regner og indbyder til indehygge.

  • Du er sød – tusind tak! Jeg har en hvedeintolerance (jeg er ikke glutenallergiker – det er et andet hvedeprotein end gluten, der får mig til at reagere, og jeg har en intolerance og ikke en allergi:) ), som betyder, at hvede i for store mængder giver mig håndeksem og ondt i maven.. Derfor holder jeg mig fra skidtet til hverdag, men i weekenderne tillader jeg det (hjemmebagt brød, stenovnspizza, pasta etc).. Med creme kan jeg holde det nede, når jeg bare ikke spiser det til hverdag 🙂

  • Hvor er du bare smuk og stilfuld. Lækkert, enkelt outfit. Må jeg have lov at spørge dig, hvad der får dig til at vælge hvede fra (altså med undtagelser selvfølgelig)? Jeg har selv ledproblemer, som jeg synes jeg kan mærke en positiv effekt på, hvis jeg skærer ned på mit hvedeindtag. Du skriver, at dine hænder muligvis falder af i morgen, hehe, sådan føles det sgu nogengange for mig efter en familieweekend med alt for meget lækkert hvidt brød og sukker.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top