Du læser nu
Bolig // Mit lyse og nordiske drømmehjem

Bolig // Mit lyse og nordiske drømmehjem

Bolig // Mit lyse og nordiske drømmehjem

Bolig // Mit lyse og nordiske drømmehjem

Bolig // Mit lyse og nordiske drømmehjem

Bolig // Mit lyse og nordiske drømmehjem

Bolig // Mit lyse og nordiske drømmehjem

Bolig // Mit lyse og nordiske drømmehjem

Bolig // Mit lyse og nordiske drømmehjem

Bolig // Mit lyse og nordiske drømmehjem

Bolig // Mit lyse og nordiske drømmehjem

Bolig // Mit lyse og nordiske drømmehjem

Da jeg var syg i sidste uge, brugte jeg en del tid på at ligge og kigge på huse. Ikke fordi, jeg står og skal købe hus – mest forbi det er en af mine yndlings stener-aktiviteter og sådan noget jeg kun har tid til at lave, når jeg ligger syg… man ligger bare og klikker.. klikker sig igennem drømmeboliger Nord for København, små hyggelige sommerhuse i Rørvig eller store penthouselejligheder i indre by.. Som en slags never-ending boligmagasin, fuld af inspiration og idéer. Nuvel. Min favorit fra adskillige dages bolig-trawling blev altså denne fantastiske villa i Charlottenlund, som jeg tænkte jeg ville dele, ovenpå jeres begejstring for lejligheden på toppen af Vesterbro…  

Villaen er lys, luftig og nordisk – præcis som jeg kan lide det… Jeg er vild med den lyse sildebensparket, med den grå farveskala og det rolige feel, så jeg suger inspirationen til mig og drømmer om at have 11.8 millioner stående klar i banken – jeg kunne flytte ind i morgen, hvis det var tilfældet;) Den er til salg hos Lützau (som iøvrigt generelt har nogle pretty amazeballs ejendomme altid…) og I kan se nærmere på den lige HER.

—–ooo—–

I was home sick last week, so I had too much time on my hands – one of my fave activities to kill time is trawling through websites of real estate agents… they’re like a never-ending interior magazine and I dream away and suck in all the inspiration I find on my way.. The pics above are from a house norht of Copenhagen – I love that it’s so light and Nordic. A perfect sanctuary! It’s for sale HERE (for a mere DKK11.8million… peanuts..).

Bolig // Mit lyse og nordiske drømmehjem

 Kommentarer (2)
  • Det er da et rigtigt fint hjem og dyrt indrettet, men hvem som helst, der har læst et boligblad, kunne bo der… Det er det sidste nye “moderne” men ingen personlighed.
    Bare min mening:-)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top