Du læser nu
Sommerhusdage i det perfekte stribede sæt fra StigP

Sommerhusdage i det perfekte stribede sæt fra StigP

I weekenden drøner vi i sommerhus. I can’t wait. Heldigvis bliver der en del sommerhusture det næste stykke tid, og der er virkelig ikke noget jeg elsker mere end dovne sommerdage i sommerhus, så det passer mig helt perfekt – at nyde den danske sommer i sommerhus, og så stikke af til New York, når vejret begynder at blive mere kedeligt herhjemme. i sommerhus skal jeg rende rundt i hvide sommerkjoler og afslappede sommersæt, og lige nu står det her stribede fra StigP ret højt på listen. Det ville være helt perfekt med espadriller og en stråhat – og doven feriestemning.. Find blusen HER og nederdelen HER!

Planen er iøvrigt at drikke masser af iskold rosé, spise masser af fisk og skalddyr og grille til langt ud på natten…. Vi skal sove længe, bade, spille tennis og dovne den med blade og bøger på terassen. Præcis som man skal det i sommerhus og jeg glææææder mig:) Derfor får I også lige nogle stemningsbilleder fra sidste sommer – det er virkelig indbegrebet af dansk sommer for mig. Doesn’t get any better!

Sommerhusdage i det perfekte stribede sæt fra StigP

Sommerhusdage i det perfekte stribede sæt fra StigP

Sommerhusdage i det perfekte stribede sæt fra StigP

Sommerhusdage i det perfekte stribede sæt fra StigP

Sommerhusdage i det perfekte stribede sæt fra StigP

Sommerhusdage i det perfekte stribede sæt fra StigP

Sommerhusdage i det perfekte stribede sæt fra StigP

This weekend we’ll be going to the summerhouse and I really can’t wait… Finally summer is here!! I’d love to wear the striped two-piece from StigP whilst drinking chilled rosé, eating icecream, having seafood and enjoying the best of summer in Denmark. Ah. Doesn’t get any better than that!

 

 Kommentarer (2)
  • Jeg var SÅ tæt på at klikke det sæt hjem i går, men forinden kom jeg til at pakke sommerhustasken ud og der lå søreme allerede to stribede bluser jeg havde glemt alt om. Men nederdelen overvejer jeg stadig (dog i rød)

  • Ikke at sættet ikke er super nuttet, men lange ærmer når weekenden lover 26-27 grader? Jeg ville aldrig klare det 😛 men jeg kan total se outfittet for mig, det kunne blive SÅ godt!

    Jeg glæder mig til rare stemningsbilleder fra turen 😉

    – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top