Du læser nu
Details // Sæt fra Moss Copenhagen

Details // Sæt fra Moss Copenhagen

Details // Sæt fra Moss Copenhagen

Details // Sæt fra Moss Copenhagen

Jeg dalrer en del rundt i mit sæt fra Moss Copenhagen these days – det er pefekt til dovne weekender og aftensstrolls langs Kajkanten… Det er både blødt og behageligt og jeg (der tydeligvis kun kan tænke i sæt, these days..) elsker det! Det er lidt for varmt til de meget meget meget varme dage, som vi oplevede i sidste uge (.. mens jeg var syg, sagde hun bittert), men til mere almindelige temperturer er det helt perfekt 🙂 

—–ooo—–

I’m wearing my new set from Moss a.l.l. t..h.e. t.i.m.e. these days – it’s so soft and comfy, and I truely love it. Perfect for lazy summerdays and evening strolls along the water. It’s a little too hot to wear it on the hottest of days, but for regular Danish summerdays it’s’pretty perfect! 🙂

Details // Sæt fra Moss Copenhagen

 

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top