Du læser nu
Få sommerens sandaler på budget

Få sommerens sandaler på budget

Guderne skal vide, at jeg ikke plejer at være bleg for at kaste mine paychecks efter fjollet fodtøj fra Isabel Marant.. Overhovedet. Men der var alligevel en del af mig, der ikke ville kunne se mig selv i spejlet, hvis jeg kastede noget der ligner 3klik efter et par badetøfler… Et sted undervejs, troede jeg, at jeg så kunne slippe afsted med Stine Goya x H20-varianten, men også dér, sagde (… skreg.. i vildens sky) min fornuft rungende N.E.J…. Nogle ville mene, at det er mindst ligeså absurd at kaste lignende beløb efter ‘sneaker-wedges’, og jeg er tilbøjelig til at være enig, mens jeg aer mig selv på hovedet, for at dulme den smertelige erkendelse af egen irrationalitet… Nuvel.. Tilbage til tøflerne. For inspireret af Maria, har jeg slået til på et par, der unægteligt ligner (omend sålen er sort og ikke kork – det fremgår ikke af dette billede) de famøse Holden sandaler fra Ms Marant. Disse er fra Pieces og koster 299,95 – og dét kan min selvrespekt godt kaste efter et par tøfler. Eller ‘slides’, hvis vi nu skal være virkelig fancy… Jeg opdagede dem, naturligvis, for sent til at de ikke var udsolgt i alle størrelser (bortset fra str 41 – dem kan I finde HER), men jeg har istedet taget dem med guldrem, og har nu snedige planer om at gå igang med noget narvsværte. Det har jeg jo gjort før! 🙂 

—–ooo—–

I usually don’t hesitate when it comes to spending ridic amounts of money on Marant footwear… but I just couldn’t get myself to buy a pair of beach sandals with that kind of price tag. Instead I’ve gone for a high street knock-off and I’m sure I’ll appreciate that, when I get tired of them after wearing them a good 3 times.. 

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top