Du læser nu
Outfit // Hvid sommerkjole fra Nelly

Outfit // Hvid sommerkjole fra Nelly

Outfit // Hvid sommerkjole fra Nelly

Outfit // Hvid sommerkjole fra Nelly Outfit // Hvid sommerkjole fra Nelly

Outfit // Hvid sommerkjole fra Nelly

Mhmm… Jeg nyder varme, dovne sommerhusdage. Spiser god mad, drikker iskold rosé, falder i søvn på en solstol i skyggen og triller rundt i min hvide sommerkjole fra Nelly’s undermærke Notion 1.3… Jeg elsker de bare skuldre og det romantiske feel – den er virkelig perfekt til sommerhus og jeg har levet i den, siden vi kom herned fredag eftermiddag. I kan finde den online her – jeg synes den er lidt stor i størrelsen, og ville egentlig ønske, at jeg havde taget den en størrelse mindre end min normale størrelse:) Og så ser den lidt cremefarvet ud på Nelly’s billeder, men det er den altså ikke IRL… Det var jeg ellers lidt nervøs for.

Dagen idag skal bruges ligeså dovent som de foregående. Vi får venner på besøg til frokost, så formiddagen skal spenderes med en cykeltur til fiskemanden og den lokale gård for at hente friske æg og lidt grøntsager… Idyllen vil ingen ende tage, og sådan en weekend i sommerhus føles virkelig som en hel uges ferie. Jeg er helt nede i gear, udhvilet og de sidste rester af forkølelse har endelig sluppet sit tag i mig. Jeg kan næsten ikke forestille mig noget mere sundt end sådan en weekend:)

—–ooo—–

Ahh.. Life’s so good right now – I’m spending the weekend in the country side.. Our days are super slow and all about good food, loads of naps, chilled rosé wine and wearing my white summer dress. It’s from Nelly and the sizing runs a little big, so I wish I had sized down, but oh well… you can find it online here.

 

Outfit // Hvid sommerkjole fra Nelly

 

INDLÆGGET INDEHOLDER AD-LINKS<3
 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top