Du læser nu
Cocktail // Oddka Flower Bud Royale

Cocktail // Oddka Flower Bud Royale

Cocktail // Oddka Flower Bud Royale

Cocktail // Oddka Flower Bud Royale

Cocktail // Oddka Flower Bud Royale

For en måneds tid siden kom jeg hjem til en pressekurv indeholdende ingredienser til Oddka’s Flower Bud cocktail, der skulle smage af sommer, nyslået græs og sød hylde.. Et rigtigt sommerhit, med andre ord. Og da vi var i sommerhus i weekenden greb jeg chancen og gik igang. Jeg elsker at kunne gå og nusse i køkkenet, når vi er på landet – hvadenten om det er med bad, kager, brød eller cocktails. Det hele er skønt

Opskrift // Oddka Flower Bud Royale

  • 5 cl ODDKA Fresh Cut Grass
  • 2 cl. hyldeblomstsaft (koncentreret)
  • 2 cl friskpresset citronsaft
  • 1 cl sukkersirup
  • Mousserende vin eller champagne

Fyld et glas med isterninger og hæld derefter alle ingredienser i. Top med bobler og pynt med et par mynteblade – hvis du har det… ellers så smager den også helt fint uden 🙂

Cocktail // Oddka Flower Bud Royale

A few weeks ago I got home to a press basket containing ingredients for Oddka’s Flower Bud Cocktail.. A little sour, fresh cut grass and sweetness from elderflower – a perfect summer cocktail, so I decided it would be perfect for a summer night in the countryside, which it really was. It tasked like warm summer nights and walking bare feet in the grass, and we ending up drinking them on the little white bench behind the house. A perfect summer memory 🙂

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top